Baje niso diski ampak neke pu?e ali nekaj na podvozju, po mojih informacijah sem lahko v najslab?em primeru ob 500e za podvozje,....sito se pa o?isti kje in kako? Koliko je stro?ek?
Pozna kdo tole mazdo, sicer je lepo ohranjena, ampak pri zaviranju trese pedal oziroma avto, po besedah lastnika so neke pu?e za zamenjati, ki niso drage....pije vodo tole ali je kak?na te?ja okvara?
?e si nekdo ne more privo??it 8 deci vi?jo porabo, naj proda avto in se vozi z busom,pe?, s koelsom, naj spusti standard in si kupi manj?i, var?nej?i avto.
?e bi se ?li kaj vse lahko na 20 let pri?paramo, lahko takoj vsak neha npr. piti 1 pivo na teden, 1 kokakolo na teden, namesto na morje gre lahko se son?it za Savo (sonce, je sonce), na morje gre pa 1x na 5 let, ne rabi najbolj?ega telefona - kupi si pa? reglo za 10 eur, ne rabi najbolj?ga compa in grafi?nih - igrc noben ne rabi v ?ivljenju, za word je pa skoraj vsak comp dober ipd. ipd., tako da tole glede porabe za par deci na 10-20-30let in prihranek je ?isto mimo...in to je dejstvo.
Sem prepri?an da je vsakemu kar nekaj stvar bolj pomembnih stvari v ?ivljenju kot poraba avtomobila. OK sej, pa? je tema, se pove mnenja, in je pa? debata kot debata....samo po ve?ini se gre v neka faking dokazovanja in prepucavanja, skoraj vrat na no? ipd., ra?unice, kar je pa totalno bolano. Konec koncev vsi norijo, debatirajo, koliko pri?parajo....na koncu pa na drugih stvareh spu?ijo 5x ve? denarja.
Ne pijem piva, ne pijem coca cole skor nikol, na morje grem, za telefon sem dal 20?, comp mam precej pocen, igrc ne ?pilam, a zdaj mam pravico gledat na porabo? .
?e je poraba nekaterim toliko nepomembna, zakaj potem ugrajujete plin? kot bi rekli na?i ju?ni bratje, kad je bal nek je bal
Ni problem toliko v 8 decih kolikor je vsaj pri meni poraba tudi nek pokazatelj da je z avtom vse OK, je pa vsekakor 8 deci pri mojih 35 40kkm na leto tudi kar precej?ni zalogaj. ?e bi ne bi bilo mar za porabo vsekakor ne bi vozil 1.6 dizla....
V sredo kupil Vredestein Sportrac5 195 50 15 preko Mazda kluba pri Bartog oz superguma.si. Ceneje jih nikjer nisem videl (Sportrac3 so bile na gumedirekt cenej za par centov, 5ka ne, ker so nove).
Gume ?ist fri?ne 11 teden 2013
Prevzel sem jih sam v LJ.
Hvala Viperju za posredovanje
Ko pa ne bo za prihodnje dni napovedi za sneg jih pa ?e zmontiram
LPB
Sam jih furam ?e kaka dva tedna na M3 205 50 17 dimenzija..vrhunske gume, kljub nizkim temperaturam primejo. ?e enkrat lahko potrdim, da je nakladanje o 7 stopinjah ipd en velik BS
Vedno feeling da so prazne+prete?ak vagn druga?e pa odli?ne za suho in mokro podlago tudi ?e so hladne. Pa obrabe sploh ni :ne vem:
To sem tudi jaz ob?util in re?il s tem da sem jih malo bolj napumpal, druga?e se strinjam da za mokro so super, za suho malo manj..zrabil sem jih pa v eni sezoni, tako kot vse ostale do zdaj
Sam kot info..astra H 1.9 cdti 88kw, povpre?na poraba 17.8 litra ..beat that if u can .
Dizla spravit na preko 8 POVPRE?NE se da brez nekih te?av, cliota dci 82 konskega sem od Pule do Lj spravu na 8.8 povpre?ne " rahlo" dinami?ne vo?nje .
?eprav mam dizla bi raje imel bencinarja ?e ne bi bilo omejitev pri financah...od ?etrtka velja pa to ?e toliko bolj
Takole pa se je vse iz?lo in sicer verjetno do konca naslednjega tedna imam 6 ko v rokah ker sem jo danes zaaral.
Danes sem si avto ogledal in me je skoraj na rit vrglo ko sem videl kako je avto ohranjen.
Ne da pretiravam ampak je res kot novo, salonsko novo.
Edina prska na avtu so tri manj?e ?rtice kot da ga je muca oraskala na levem odbija?u-plastika, mah zanemarljivo.
Ostalo je tip top. Skoz v gara?i. ?i??en. Pa?en kot otro?ek.
MES in servisi vse v nulo.
Mislim da sem imel sre?o takrat.
Final price 7250? + 16" alu original z novimi gumami Vredestein Ultrac Sessanta.
zum,zum...
?estitam in veliko sre?nih kilometrov
Si prepri?an da so gume sessanta? Ne vem ?e se dobijo v 16 col?
Eni res pri?akujete, da ?e kupte avto, da vam mora proizvajalec ?e prah z armaturke brizat...
Seveda, pa gume pumpat tudi .
Ne gre se za to, da bi moral servis delati stvari, za katere ni pristojen ( vem, da mi noben ne bo ni?esar ?enkal), ampak za sam pi?mevuhovski odnos, ki me razkuri. In tak odnos sem do?ivel do zdaj ?e na servisu za VW, in Opel, pa vsi so bili v Celju.
?e pridem kot stranka, lepo kulturno razlo?it te?avo in povpra?am za re?itev, pri?akujem korekten odgovor kako re?iti to te?avo, ne pa sej se dogaja tud na bmw-ju, kje ma? avto parkiran, zihr bliz ?elezarne ( pa sem doma glih 300m zra?ne linije od tega servisa) in take scene...to me je zmotilo, poleg seveda razo?aranja.
BOSS je napisal da me to stane 10 evrov in tri ure ?asa, ampak problem je v tem, da jaz nimam pojma o teh zadevah ( polir pastice ipd), niti nimam volje tri ure ?ivljenja zapravit za ?i??enje avtomobila. Tak pa? sem, avto vrhunsko vzdr?ujem, vozim kot se spodobi, dam nabolj?e dele na njega, zapravljal pa cele dneve za neka poliranja in podobno pa ne bom, delam preve? kilometrov in doma nimam gara?e, tako da je to vse kratkoro?no pri meni ( ?i??enje)
Skratka, da zaklju?imo, a naj dam to spucat ?imprej ali lahko po?aka da bo vreme malo lep?e, ker gara?e nimam.
Umir se, ta rja je ?elezov prah ki si ga nekje nabral se je pa? prijel na lak in sedaj rjavi, to se lahko zgodi tud pri ?e bi imel ferari.
Ja to vsekakor, samo odnos servisa bi pa lahko bil malo bolj na nivoju, sploh pa mi gre na jetra to da bom zgleda mogu vsak mesec polirat avto....al kako naj se PERMANENTNO re?im tega? Zanimivo je pa, da ?e nikoli na nobenem avtu nisem mel tega.
Se da s plastelinom permanento re?it te nadloge al sem obsojen na ve?no ?i??enje le tega?
Danes sem bil na servisu ( Selmar) glede te zra?ne rje in po doma?e povedano so mi rekli da naj se znajdem, seveda niso oni krivi, ne Mazda ne Jan?a, ?e Gombo?eva ne....In zdaj naj dajem NOV avto polirat na lastne stro?ke, pa ?e potem ne bom nikol vedu kdaj jo spet fa?em. Me ma da jim jo porinem v salon pa naj se jebejo oni in Mazda .
Zdele me tak dr?i da jo prodam in kupim golfa, tam vsaj rje ne bo
To jaz vse vem, ampak zanima me, ?e imate kak?ne izku?nje z odzivom servisa na to? Ker normalen pojav to ni. Sicer gre v ?etrtek Mazda k Selmarju pa bomo viudeli.
?e eno vpra?anje...BC se da kalibrirat, meni la?e kot politiki, ka?e ve?, kot je dejanska poraba.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nima dpf tole, sicer pa delam vsak dan min 100km
Povezava za deljenje
Deli na druge strani