Skoči na vsebino
LPG mazde
Napisano

Ja zmente se pa nabavte ce rabte prej. Men se zdle res se ne mudi in niti nimam nelega pravega prostora za to kramo spravlat,ker ze zdej so nekateri besni ko vidjo kaj vse nujno rabim.. :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

no hvala na inf.. Katere podatke pa lahko spremlja? na hudu?

Na trojki hitrost, navi, tempomat in zaviranje v sili.. :) To sem do zdej vidu, mogo? ?e kaj.. Aja, zaviranje v sili je blo ko sem zavil na parkirno mesto ki je melo lep grmi?ek pred sabo in je avto sam prbil.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Hud ima fiken delavni polo?aj, lahko pa premika? napis. S punco sva precej razlike v velikosti in nimava s tem ni? te?av. Pa? sva na?la neko vi?ino ki obema pa?e. Ko se ga navadi? ga i??e? v vsakem avtomobilu ki ga vozi?!  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Punca se vozi relaccijsko nekje 20 km v eno stran do slu?be in nazaj domov ko majo zadn kilometer hrib da koze komi grejo, ter za normalno popoldansko uporabo, mal do trgovine, kavice in tak, pa je dejansko ra?unana poraba med 6.5 do 6.7. Na ra?unalniku ka?e 6.3. Pa je dekle dale? od po?asne "babe" za volanom. :punk: Na avtocesti pri 140 je poraba prakti?no identi?na, tak da za 7,5 al kolk majo nekateri jo mora? ornk stiskat, al karkol delajo z avtom da ma tak?no porabo.. Mi smo se vsi ?udl kak noro nizko porabo ima. Smo tud mi pri?akoval nekje 7+, glede na to da ji je mazda 2 pila 7 na idetni?nih relacijah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

G120 ima res zlo dolg menjalnik, kar se definitivno pozna pri hrupu in porabi, zahteva pa mal ve? prestavljanja. Sem kr rabu da sem se navadu, ker me je moja 6 razvadla da ne rabim za vsak k.. ?altat. Druga?e pa tak kot sem reku, men je avto fenomenaln!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

120ka je izpeljanka 165ke in se ji pozna da je pac zadusena razlicica. Do 4000 rpm naj nebi blo neke razlike (ne vem iz lastnih izkusenj), nad 5000 rpm se ji pa kr pozna da jo zadusi. Jaz jo lahko primerjam sam z mojo 6ko gta.. :-) Ce finance in izbira omogocata mocnejso vrezijo,jo toplo priporocam! Mi te izbire nismo imel,ker mocnejsih ni bilo vec na razpolago.

Sam zanimivost; Ima porabo nizjo kot jo je imela prej 2ka z 86 konjici :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 2
Napisano

Zdravo,

Kolegica ima dvojkico in je men osebno bomba avto. Letnik 2009, 86 konjev je sicer dost, sam nebi bilo ni? narobe ?e bi jih mela ?e 20 povrh. :D

Njena ima vse kar je blo takrat mogo?e dobit v dvojki in moje mnenje je,da bo te?ko dobit bolj?i avtomobil?ek v ceni med 5 -7 k?. Trenutno se bli?a 100.000 prevo?enih,pa ni blo ?e ene te?ave z avtom. TOK TOK

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nazaj na Mazdo
Napisano

Vgradite elektronsko regulirano mazanje, kot sem ga jaz v pre?njo in zadeva bo sama vedno delovala tako kot mora, ta "podtla?ni sistem" deloje ravno narobe ve? obratov manj mazanja - manj obratov ve? mazanja, elektronika pa deluje tako da ve? je obratov bolj ma?a, manj je obratov manj ma?e, pa ?e ?e se pele? na bencin NI mazanja, pri "podtla?nem sistemu" pa je VEDNO tudi ko ga ne potrebuje.

Se strinjam da tale sistem ni neki ja..Pa ?e z logiko je skregan ja! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sm ze vceraj gledu, se mi je zdela ugodna doklerbnism zacwl opisa brat -.- js nvem zakaj si folk iz preventive ne da vgradit mazanja ventilov...

Ma mazanje.. :S Bo kr kej druga moogl bit.. Mogo? slabo nastavljeno vse skupaj.. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Moja gre v ponedeljek k Primo?u. :-) Bomo pol vidl kaj bo, sam zaenkrat vse 5. Edino "prepovedu" mi je it v torek na morje z njo.. :-D Treba je prvo 500 testnih nardit. Tud to poka?e nek odnos do stranke! Vsaj men se zdi to zlo korektno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

@Robert, vsak ima pravico o ?emerkoli razmi?ljat, je pa hec v tem, da ?e ima nekdo v ?tartu najvi?jo ceno od ponudnikov, potem bo te?ko pridobil kak?ne odjemalce in tudi ?e bi nekdo dobil domnevne %, pa je kakr?enkoli % od 0 ?e vedno NULA, ?e me moja matematika ne vara. :notworth:

Pri tem razmi?ljanju o %, pa lahko kar povem, da smo vsi iz vodstva MK v VSAJ povpre?nem gmotnem stanju, tako da bi na ra?un tega, da kdo od na?ih ?lanov kupi gume, se mi zdi blago re?eno podlo, saj se trudimo za dobrobit na?ih ?lanov, nikakor pa ne slu?imo na njih. Celo obratno; ko se vozim podpisovat razne pogodbe o ugodnostih - DELAM TO NA LASTNE STRO?KE (jah o?itno sem ?udak, ampak nikakor ne lopov, pa? verjamem, da ?e nekaj dela? z dobrim namenom, ljudje to vidijo in se ti tudi z dobrim vra?a)! <_<

Kar se Bartogovih cen ti?e, na?im ?lanom na navedene cene zagotavljamo 25% popust, za dolo?ene tipe pnevmatik pa ?e krepko ve?! :cheers:

Sem se pa? moral malo razpisat, ker ?e ?esa ne prena?am so pa podtikanja in natolcevanja, jao kot ka?e smo ljudje v na?i ljubi RS res ?e tako ?rnogledi, da izpade kot da nas na vsakem koraku ?eli nekdo ogulit. <_<

?e sem kogarkoli s svojim pisanjem prizadel, se iskreno opravi?ujem, napisal pa sem izklju?no resnico in ni?esar drugega. No pa gremo nazaj na naslov teme. :P

nekateri testi gum so tudi tukaj;

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reife...;SourcePageId=0

Po?teno napisano!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.