Seveda je mo?no, na kontaktih se pojavi "volk". Enostavno pobrusi? kontakte in je zadeva re?ena. To pa vem, ker se je prijateljevem prijatelju to dogodilo in smo dolgo tuhtali kaj in kako.
Aha.
Ste to ugotovili, ko je vklopil omenjeno funkcijo in v vla?nem vremenu ni delovala?
Meni se ni zgodilo da bi se gretje prekurlo.....sem jih pa kar nekaj popravil ko sem bil zaposlen kot avtoelektricar. Pa se to so bile mehanske poskotbe grelne nitke tko da kaka vmes ni grela ipd.
Koliko porabi manj kot H4 zarnica ha ha ha
Aha.Ho?e? re?i,da je poraba majhna in da ni problema, samo da rade pregorijo tiste nitke na omenjeni foliji na steklu ?
@Quercus, prijatelj mojega prijatelja, pravzaprav njegov sosed, je imel v rajnki Yugi legendarno vozilo z oznako Koral 45, ta je imel dobesedno neuni?ljivo gretje zadnjega stekla, saj so ga menda skoraj vsako jutro pozimi ali v de?evju potiskali, pri tem pa jih NIKOLI ni zeblo v roke. Skratka pohvalno, o?itno je bil ta Kragujev?ki izdelek res KVALITETEN.
Super.....povej tistemu da je retardiran. Kake ideje ma folk. Oprost izrazu. Nic ni narobe.... ti sam kuri. Bos prej sipo ali pa grelno nitko prekuril ;-)
Komu naj to povem?
A tebi se je zgodilo, da se ti je zadeva prekurila?
Ok ?e res, samo vedno so me u?ili ?e ne ve? oziroma ne razume?, vpra?aj in jaz spra?ujem.
Kje so izgovori, vsaj enega mi lepo prosim napi?i.
Se seli? v ameriko ?
Ne,tega ne bo? do?ivel.
Zadr?i se raje komentarjev ker te lahko stane izleta v banovce
Druga?e pa ti lahko samo sanja? o tem kar on vozi, je vozil, ?ravfal,... Se bo? po tem pogreznil v zemljo pa vyel nazaj sicer pa kr govori Je pa zanimivo branje ker o?itno ne ve? kaj je SARKAZEM ?e pa ne vidi? da se vsi delajo ?e norca s tebe pa tut ne vem...
Sicer pa go on
Povej v katere Banovce naj te peljem?
Na?e,srbske ali ?e?ke?
A si mogo?e moj
?
kako da ne... hru?ke imamo doma v eni ko?ari, jabolka pa v drugi. Ne vem, ?e nisem bil tako pijan (navodkkan) da tega ne bi lo?il - a ti pa ima? probleme z lo?evanjem? :ne vem:
Jaz nisem pjan?ek tako kot ti in sem zelo natan?en.
Imajo jo pri teti,?e cca 10 let, in ni? razen ohi?ja termostata ni blo izredno popravljeno-zamenjano, ostalo(zavore,?arnice, redni servis) so potro?ni materijal.
Aha.
In zakaj tako zani?evalno govori? za omenjeni SUV ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pradedek dana?nje 6ice...
http://autoportal.hr/vremelov-automobili/klasicni/mazda_1500_japanska_kvaliteta_u_sprezi_s_bertoneovim_dizajnom.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani