Citat odgovora iz PETROL-a na vpa?anje razlika med KO in DIESEL
Kurilno olje ekstra lahko (KO EL)je gorivo za ogrevanje v gospodinjstvih. Uporaba tega goriva za pogon motorjev ni dovoljena (je kazniva).
"Navadnega" kurilnega olja v na?i prodaji nimamo in kolikor nam je poznano, pod tem imemom tudi "ne obstaja". Poleg ekstra lahkega obstajajo ?e te?je frakcije kurilnih olj, ki pa ?e spadajo v skupino t.i. "mazutov", uporabnih ponekod v industriji in se od KO EL precej razlikujejo.
Podoben derivat, kot KO EL, je dieselsko gorivo. Glavne razlike:
- Vsebnost ?vepla: KO EL-maks.2000 mg/KG, DIESEL- maks.50 mg/kg;
- KO EL je dodatno obarvano in vsebuje markirni indikator;
- Predpisane nizkotemperaturne lastnosti diesla so v primerjavi z KO EL bistveno ostrej?e
Upamo, da boste z na?im odgovorom zadovoljni in da smo z njim uspeli odgovoriti na zastavljena vpra?anja.
S prve roke tudi Audi A6 3.0 laufa 200.000km na kurilca od novga, pa ni ?e ni? ?lo v cvet. Pravjo pa da se vidi razlika med ?obam, saj so pri kurilcu bolj zapacane. Verjetno pa je mnogo bolje pri tistih, ki dolivajo aditiv.
Se pa vozijo tudi M6, M5 z DPF na kurilca sam ne bi vedu kolk cajta, morda ve s prve roke kdo od vas.
Sem bil na sejmu, pa je rekel na Plineksu, da se oni zmenijo da je garancija. Pokli?i plineks. Sicer pa jaz ne vidim problema v tem, nekateri proizvajalci kot npr. Subaru ti to ?e ob nakupu vgradijo.
Imam Mazdo 5 dizl 110KM, delam 35000km/letno, pa vseeno razmi?ljam oziroma se mi zdi da bi bla bencinski motor + plin najbolj?a varianta. Za plin da? 1350 EUR, pol pa ko tanka? je tank cca polovico manj.
Meni so ?e upgrade-ali pa je poraba ?e ista, okoli 7 litrov. Kiks potovalnega ra?unalnika za liter in pol?e pre?ivim. Mene moti to, da se Remaining kilometri proti koncu tanka tako hitro ni?ajo, ima? ?e 200km, vozi? zelo lepo in naredi? 100km in ima? samo ?e 40 km, potem grem tankat in ne gre noter ve? kot 50 litrov, tank pa naj bi dr?al 60 litrov.
Sicer je avto?ek super, motor gre za svoje konje odli?no in je res tih, podvozje fino, le tega bedastega ra?unalnika pa ne razumem kako da japon?ki ne morejo po?timat, tudi to bi se s softwareom dalo re?it, ali pa je to marketing fora, da vsak ki gre na testno vo?njo preveri porabo in ne vidi dejanske?
Upam, da ima avto isto mo? kot prej po upgradeu, da ni tko da pol kao mal manj kur ampak tud nikamor ne gre. Glede tank kilometr ?tevca ga sploh ne gledam. Jaz samo vem, da ko se pri?ge lu? za tank lahko naredim cca 100km. Cagar pride pol tja na trikotni?k. Mi je pa ?e za?ela na avtocesti ?ist ne?no cukat, pol sm pa z 100km/h pelu ?e en cajt do pumpe, pa sem nato?u 58l. Pa tud to vem, da mi je ?u cagar ?e bolj v minus kot takrat, ko mi je cukala tko da sm bil takrat kr mal presene?en.
To s porabo na displayu bi bla pa dobr ?tos pr prodaji. Ko sem jo kupu je gor pisal da kur 6,2. Sm reku tole je pa res mal, sam sm hitro upazu da falira za 1-2l.
Pred enim mesecem sem kupil Mazdo 5 CD110 in bi rad dal svoj prispevek tej debati. Racunalnik je ob polnem tanku zelo optimisticen 1100-1250 remaining. Povprecna poraba na racunalniku med 5.1 in 5.3. Ko pa pride trenutek resnice in podelim litre s prevozenimi km je zal dejansko stanje okoli 7 l/100km. Ta racunalnik in njegove finte so res samo finte za zabavo med voznjo.
Moram dodati da se vozim zelo umirjeno (na avtocesti dam temptmat med 110 in 120). Prestave menjam okoli 2000-2500 rpm.
Ali ima kdo kaksen nasvet?
(To mi je prvi diesel. Do sedaj sem imel samo bencinerje.)
Pa sem le najdu eno tako Mazdo 5 k moja.
To o remaining in o povpre?ni porabi dr?i. Tud men ka?e da kur 6,2 pa mi 7,5 al pa ?e mal ve?. To sem stestiral z mnogo tanki pa tudi, da sem v ?usu skuru tank in isto povpre?na ne dela. To so mi z lahkoto potrdili na servisu. Tko pa? je.
Ima? pa res ne?no nogo. Jaz ne pridem pod 7,5l razen v ekstremih 2 krat na leto.
Nekaj so govorili o novem firmware-u pa v manj?i porabi, to pa je treba ?e preveriti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole sem najdu nekje drugje
Citat odgovora iz PETROL-a na vpa?anje razlika med KO in DIESEL
Kurilno olje ekstra lahko (KO EL)je gorivo za ogrevanje v gospodinjstvih. Uporaba tega goriva za pogon motorjev ni dovoljena (je kazniva).
"Navadnega" kurilnega olja v na?i prodaji nimamo in kolikor nam je poznano, pod tem imemom tudi "ne obstaja". Poleg ekstra lahkega obstajajo ?e te?je frakcije kurilnih olj, ki pa ?e spadajo v skupino t.i. "mazutov", uporabnih ponekod v industriji in se od KO EL precej razlikujejo.
Podoben derivat, kot KO EL, je dieselsko gorivo. Glavne razlike:
- Vsebnost ?vepla: KO EL-maks.2000 mg/KG, DIESEL- maks.50 mg/kg;
- KO EL je dodatno obarvano in vsebuje markirni indikator;
- Predpisane nizkotemperaturne lastnosti diesla so v primerjavi z KO EL bistveno ostrej?e
Upamo, da boste z na?im odgovorom zadovoljni in da smo z njim uspeli odgovoriti na zastavljena vpra?anja.
Lepo vas pozdravljamo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani