mene pa zanima kolk priblizn pride servis, da se zamenjajo te podlo?ke pa spuca filter.. sm tut opazu da mi je po 10k km spila kr veliko olja, pa bi rad preventivno zamenju da res ne bo kej narobe
kire gume se pa najbolj spla?a za mazdo 6 dimenzije 205/55/16 ? tak da so dokaj cenovno ugodne pa dobre, ?eprav ne rabim ravn najbolj?ih, saj se 90% casa furam po dobro splu?enih cestah, ?ivim pa tudi v dolini
glede na to da mam vso musko na telefonu, bi rabu izkljucno aux vhod, in je tole precej cenej?a varjanta... Al vi narocujete samo te original xcarlink?
ma kdo izku?nje z samo tem kablom? me zanima kako deluje...
edit: se opravicujem, tole dela sam na mazda 2006 dalje... nism prej vidu
Haha, tole sem videl kako se pelje na cesti (1x po primorski AC) in ti lahko zagotovim da je tole totalka na 4ih kolesih. Odbija?a sta oba fu? pa cel levi bok je 2 barven, kakor da je nekdo olupil barvo dol (glej ?rni del), desnega pa na sre?o ni na sliki. Sicer pa pi?e da da tudi po delih, pomoje bi hotel za celega ve? :ne vem:
Jah, mi smo na?o 323f l.96, iste barve, nikol razbito, nikamor udarjeno, sicer nekaj malega rje na zadnih blatnikih, pa je o?e bil prvi in edini lastnik, avto pa skos negovan in res lepo ohranjen, prodal za samo 150?... kr za visjo ceno, noben ni hotu niti poklicat, dokler nismo cene spustil na res minimum... aja mela je 320k km, ampak je avto delu normalno, pa nikol nobenih problemov tako je pac stanje :/
Verbatimovi CD-ji so krep od krepa. Zanje jih dela, ?e se prav spomnim - CMC magnetics. (DVD-je pa dela MCC in Tayo Yuden, kar je popolnoma druga zgodba in so ?e precej let najbolj?i). Poskusi z drugo znamko CD-jev, recimo Omega, Philips, Plextor.
@twins: Kak?en WMP? Ko da? opcijo audio CD, za?ne sam pretvarjat v pravo obliko, ne glede na to kateri format je bil prej.
WMP - windows media player ma na voljo zapisovanje v audio cd.. kr uporabna stvar kr deluje dobro in ni treba nic druga in?talirat pa se pol z krekanjem jebat js najve?krat z WMPjem zapisujem, kr je simpl, pa vedno so mi cdji delal na vseh predvajalnikih...
ja sm opazu da so verbatimovi za en k... ko sm kupi v lidlu mislim da 50 cdjev za ene 6?, sem mel z njimi majn problemov kot z velik drazjimi verbatimovimi... tut Omega dela enako kot Verbatimov, ce se gor zape?e nad priblizno 74 min bo zacel preskakovat..
mor? tut pazit da ne bo? zapeku do konca vseh 80 min... js sm zapisoval z nerotom in WMP, in vsaki? ko sm zapeku skoraj do konca so skladbe preskakovale.. Mor? jim par min lufta pustiti, ni vredi do konca zapisat pa sm imel verbatimove cdje, sam je fajn zapisat do kakih 72-75 min, da ne bos mel kasnej tezav pa bos lohk sam cd stran fukno
js mam na moji priblizno 6,5-6,7l (tako kaze na racunalniku in tut na roke zracunan), ampak je bolj kot ne jajcanje z 120-130km/h po tempomatu pa nekaj mestne voznje... tankam pa skos na petrolu, kr mi je pa? vedno na poti (relacija ?alec - maribor).
tastara 323f 1.5 mi je pa pila okol 8l(sm jo pa par tankov spravu tut pod 7, sam tist je res bla pazljiva in po?asna vo?nja), sm jo pa bolj gonu kot zdej?no, predvsem zato kr je zdej v uporabi tempomat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zdravo,
mene pa zanima kolk priblizn pride servis, da se zamenjajo te podlo?ke pa spuca filter.. sm tut opazu da mi je po 10k km spila kr veliko olja, pa bi rad preventivno zamenju da res ne bo kej narobe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani