Bom kar tukaj vpra?al. Imamo koga ki dela na uradnem servisu ali pozna koga, ki dela tam? Bi imel za poiskati eno katalo?ko ?tevilko in seveda ?e pomembneje ceno
USB 2.0 je. A lahko prosim pogleda? format USB klju?ka? Mape so pravilne, ker sem jih samo prekopiral iz tistega 2GB na nova klju?ka. Potem sem probal tudi samo 1 mapo z 1 skladbo in tudi ni delovalo.
Vedno menjujem klju?ek pri ugasnjenem avtomobilu. Sem pa ga zadnji? menjal ko je bil avto pri?gan in je vseeno delovalo, tako da ne verjamem da je to problem. Nimam ve? idej kaj bi lahko probal. Je pa res da so klju?ki "kitajski", samo to pomoje nima veze
Za tiste, ki imate Yatour vmesnik, do koliko velik USB vam prime?
Imam en 2GB, ki je ?e FAT in deluje brez problema. Sedaj sem probal z 8GB formatiran na FAT32, exFAT, NTFS (ta sigurno ne deluje vem ) in pa 16GB isti formati. Mislim da tiste dodelitvene enote so 4096B pri FAT in 32KB pri exFAT in noben ne deluje. Malo mi je smotano, ker mi je 2GB "premalo" (raje bi si dal malo ve? muzike gor pa da potem imam mir, kot pa da nonstop menjujem).
SD kartico pa sem probal z eno 4GB pa je delovalo, samo mi je SD malo smotan, ker imam vmesnik za radijem. Za usb pa sem si kabel potegnil na bolj dostopno mesto.
EDIT: aja pa ko vstavim usb not sko?i na 8 - 99 in potem gre na 5 - 14 in se tam vrti. Ko pa je 2GB USB not, pa gre v zadnjo mapo seveda
Ponavljam vpra?anje, ker nisem dobil nobenega odgovora
Za tiste, ki imate Yatour vmesnik, do koliko velik USB vam prime?
Imam en 2GB, ki je ?e FAT in deluje brez problema. Sedaj sem probal z 8GB formatiran na FAT32, exFAT, NTFS (ta sigurno ne deluje vem ) in pa 16GB isti formati. Mislim da tiste dodelitvene enote so 4096B pri FAT in 32KB pri exFAT in noben ne deluje. Malo mi je smotano, ker mi je 2GB "premalo" (raje bi si dal malo ve? muzike gor pa da potem imam mir, kot pa da nonstop menjujem).
SD kartico pa sem probal z eno 4GB pa je delovalo, samo mi je SD malo smotan, ker imam vmesnik za radijem. Za usb pa sem si kabel potegnil na bolj dostopno mesto.
EDIT: aja pa ko vstavim usb not sko?i na 8 - 99 in potem gre na 5 - 14 in se tam vrti. Ko pa je 2GB USB not, pa gre v zadnjo mapo seveda
Ko je bil prispevek o teh varnostnih pripomo?kov je policaj povedal da na dolge razdalje napi?e Error, na bli?je pa izmeri hitrost! Torej je ?isto mo?no da ti je izmeril hitrost. Kot vidim je na 50 m, kar je zelo verjetno da te je res ujel. Najdi prispevek, mislim da je bil celo tu na forumu objavljen.
Danes sem se lotil centralnega zaklepanja. Motor?ke sem namestil, problem pa je sedaj povezovanje kablov.
Tu pa so vpra?anja:
Kako dobi? tisti glup konektor med vrati in karoserijo dol? Potegnil sem ga malo ven, ampak to je tudi to, ker ni dovolj prostora. A ga lahko z notranje strani najprej odklopim in kako? Ker komaj kaj vidim spodaj .. in mi danes ni uspelo, ker me je no? ujela. Sem ?e skoraj obupal pri name??anju motor?kov, ker sem ugotovil da je zajla in ne pa tiste kovinske palice. Samo tam sem porabil 3 ure da sem pogruntal kako in kaj, sedaj pa tej kabli jaooo .. pa ?e na konektorju sem po?il tiste "zati?e" in sedaj se ne zatakne ve? nazaj not, ampak malce visi ven. Kako naj potem to zatesnim, da mi ne bo tekla voda not? Da zasilikoniram ali kako?
Vpra?am ?e tukaj, za tiste ki v mx-5 sekciji ne morete odgovarjat.
Mi smo meli eno xsedos 9, mislim da 2.5 avtomatik, 1999 ali 2000 letnik, modre barve. Me prav zanima kje je kon?al ta avtomobil, ker je bil res lep in edinstven.
Rde?a pri Avto Jarcu je bila najverjetneje razbita odspredaj, glede na drug "custom" odbija? + notranjost je grozna,
una svetlo modra se prodaja ?e ohohoho ?asa, ?e so vse napake re?li je mogo?e za it pogledat. Ve? pa smo ti ?e zgoraj napisali kaj se je dogajalo s tem avtom.
pred nekaj tedni se je prodajal za 1.400?, z nekak?no okvaro, ne vem pa kak?no. Ogledalo so zrihtali kot zgleda, kako je s streho, bila je potrgana, velikost za en telefon. Se vidi tudi na eni sliki, sicer na majhno ampak se:
Sodec po tej sliki ne bo vec prostora za zici, ki je velikokrat prisel prav ter vprasanje vetrovne turbolence za nas vecje ljudi saj se je razdalja zelo povecala
Kak?en plac za zici? V NBFL morem met sede? ?isto do konca, pa imam samo 183 cm.
Za tisto svetlo modro hocejo 6000 evrov, pa manjka ogledalo, ker naj bi bilo ukradeno. Lastnik je v dubaju, in jo v njegovem imenu prodaja nek njegov zlahtnik ali tako nekako sem razumel. Srebrna '99 letnica je sicer hudo lepo ohranjena, motor je v piko rihtan, sem sel gledat, vendar lastnik hoce 3900 evrov in ni hotel spustit niti za evro. poleg tega je bilo pa v avto vdreno skozi streho, ki je po sredini stukana z materialom ki ni enake barve kot ostali del strehe. upam da je komu v pomoc.
Mensezdi da je en reku 3500?? Pa lahko bi ?e ?pegu?ek zamenjal no...
Kaj je to twin? Kak?na oprema? Al twin turbo?
Ne, evo zgoraj ima? citat iz prej?nje strani
Twin turbo Ja nevem, a obstaja kje kak?en seznam mo?nih oprem. Za 2 vem sigurno, da so obstajale, in to so Base in Magic. Kak?na je pa razlika med njimi, pa nimam pojma
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hehe ja ?e tu ni nobenega bom sou kar osebno na Avtoplus, ampak sem si ?elel prisparati pot cena pa vem da bo za past dol..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani