Jaz sploh ne računam porabe na moji CX30 benzin X motor 🤣🤣🤣🤣😁😁 itak vozit se moreš ne glede koliko porabi 😉😁😁..itak zdaj dela klima non stop in to dela TOP 😁
MA ne se obremenjevat za 0.3 do 0.5 lit...🤣samo gasssss 😁
Sem dobil odgovor od uradnega prodajalca. Samo oprema z usnjenimi sedeži in spominsko varianto ima to funkcijo, naknadna vgradnja ni možna.
Lp...jaz na moji CX30 l.2022 benz.X motor max.oprema imam to funkcijo 😉👍..zelo uporabna funkcija..lahko nastavljam na voznikovo ogledalo ali sovoznikovo ogledalo 😉..zoom zoom 😁😁😁
Ok...ni samo tle dolivanje ..treba kontrolirat koliko kapljic olja steče v 10sek.v sistem ..na vrhu je vijak za nastavljanje 😉saj tako sem jaz imel..novi sistemi imajo novejši sistem😉lp
Čestitke za nakup Mazde 😉delaj redne servise tudi na plinu...kontroliraj mesečno dodatno mazanje LPG...imel.plin na Mazdi 5 2.0 benzin ...brez problemov...zoo zoom
za svojo Mazdo CX 5 2018 2.5 AWD, potrebujem oz. se zanimam za naslednje stvari in prosim za kak predlog, kam se lahko obrnem glede na vaše izkušnje 🙏:
- posodobitev software-a;
- vgradnjo vmesnika, ki omogoča brezžično uporabo Apple Carplay;
- strešne nosilce Thule za Thule Wingbar (avto nima strešnih letev);
- obstaja opcija vgradnje vmesnika, ki omogoča daljinsko odpiranje in zapiranje oken?
Hvala, končno ena pametna razlaga! Je bilo pa tako že rečeno, da se vidi samo pod določenih kotih in primerni svetlobi. Vse do lani imajo to"ziher"! Nimajo le, če so v zadnjem času v proizvodnji kaj izboljšali....
Meni se za tole fučka.... 😊😉
Ej...enakoooo..tudi meni😉😁če ne si daš sončna očala gor ..gassss🤣😉😁samo ne komplicirat preveč...zoom zoom 😁😉😝😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je 😉👍👍👍tudi . jaz zamenjal gume ..zdaj so zimske gor 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani