Sej sem reku da imate prav. Pa? vsi se vozite z 6 litri porabe, pa ?e zmeraj je vsaka tretja mazda na plin. Hmmm...
?efica ima mazdo 2 2.0 bencin. Mestna poraba 9litrov po ra?unalniku. Bom ?e slikak ?e mi uspe. Sodelavec imel na testu trojko pod 8 ni ?la pa ni nek divjak. Je raje hyundaja vzel. Tako da ne govorim nekaj na pamet.
Fantje pa vi ste vsi po vrsti te?ki strokovnjaki. Se opro??am. Porabo imate kot da se v vakumu vozite z tehnologijo ki je stara 15+ let. Glede vzdr?livosti nisem ni? rekel. Samo ne mi pa prodajat bederije sem mal preve? avtov dal ?ez roke.
Pa to taki ko ma?ino vidite samo takrat ko vitreks nato?ite.
Mel sem bavarca in so se ksenonke same postavle vsaki? ko sem ga pri?gal. (?e je avto stal druga?e kot pri zadnjem nastavljanju)
Na mazdi pa nisem tega ?e zasledil in se verjetno ?telajo samo med vo?no in se ne opazi tako o?itno.
So pa senzorji in zadaj kot tudi spredaj. Na moji je spredaj na desni strani zadaj pa mislim da pravtako. Pogleda? ?e so ?tangice iz senzorja na roko cele.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Super da smo ti pomagali pri odlo?itvi. Pa? niso samo plusi, so tudi minusi pri vsakem avtu. To sem hotel povedati.
Samo eni se sprijaznemo z tem drugi pa? ne.
Pa kon?ajmo da ne bo tema preve? za?la.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani