Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

A ima kdo kakšne izkušnje s Volkswagen Tiguan 1.5 150hp (2020 letnik). Starega škodilaka bo potrebno počasi zamenjati pa se nekako nagibam na tiguana ali kodiaq. Vsako mnenje dobrodoslo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano (urejeno)

pred 18 urami je Milkožer napisal:

Pozdravljeni. Kupil sem lepo ohranjeno Mazdo 6, 2011, 2.0 bencinarja. Ima 233.000 km, vožena večino po AC. Vse je BP razen sklopka je trda in v vzratno prestavo gre težko. Mehanik je rekel, da sklopka še ni za menjat. Zdej me pa zanimajo morebitne izkušnje. Je lahko še kak drug razlog razen strošene sklopke?

Hvala.

To da je sklopka trda se menda samo gumijasta cev na cilindru sklopke menja in je potem ok. Vprasaj pelkota. Strosek minimalen.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Yes.. In, ko boš hotel uveljavljati garancijo, se boš lahko obrisal pod nosom. Vse bodo našli. Še svojega olja me smeš več prinest na servis, ker kao ne garantirajo, da boš lahko uveljavljal garancijo. Jaz se z njimi ne mislim ubadati ker niso tako pomembni, da bi bilo vredno. 

Točno tako. Papir prenese vse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Amazon dostavo jaz dobim 4-5 dni pa vse narocujem preko amazona. Enkrat se je zgodilo, da sem dobil dostavljen paket pri kateremu so bili vidni znaki, da je bil ze predhodno odprt. Ko sem ga odprl je v paketu manjkal en artikel. Sem preko chata kontaktiral njihov "live support" in so mi ze naslednji dan nakazali refund za ta artikel brez, da bi rabil posredovati kakrsnekoli dokaze.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je Freak napisal:

Me pa zanima, če je na 300 000 km, kak poseben servis oz opravilo? Imam pa 2009 letnik, 2.0 bencinarja.

Nic samo teras dalje.

pred 15 urami je skritikrt napisal:

Sva že dva....pa so pred časom delali "čistko",k se jim je zdel prevelik strošek dostave,in so me vrgli ven z VIP kluba...sem šel računati,in po moje so me po starih določilih krivem...samo,so si itak izmislili nove,in "jebi se"...

Pol so pa ukinili še prevzemno mesto v Lj. na Brnčičevi...tam si vsaj normalno dobil parking...v BTCju je pa itak "štala" z parkingi...ne dobiš prostega mesta pa če se na glavo postaviš.

In so pogruntali,da folk noče več pri njih kupovati...in ponujajo razne "zastonj dostave"...ma zaradi mene si jih lahko tudi v rit zatlačijo...jih enostavno ignoriram,in to je to.

Problem je tudi da je pri njih vse drugo kot pa MIMO-VRSTE. Prej dobim paket iz kitajske kot pa iz mimovrst. Da ne govorim, da imajo 3/4 izdelkov "partnerska dostava". Zaprejo naj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 9 urami je FuManchu napisal:

Ni to jedilno olje, ki žarko rata🤣

Tocno tako. Dokler je original zapakirano je vse ok. Z zavornim oljem je  malenkost kriza (vlaga) ostalo pa ni panike. Vprasanje je tudi koliko casa se njim po skladiscih vala olje preden ga nekdo kupi :)

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Ja vendar mene zanima kaj pomeni tale odstavek iz zakona.

Fizična oseba, ki je zamenjavo pnevmatik opravila pri vulkanizerju ali serviserju, lahko izrabljene pnevmatike prepusti njemu. Uredba o ravnanju z odpadlimi gumami v 7. členu določa, da mora serviser gume prevzeti brezplačno, če vam je opravil storitev vzdrževanja vozila, razen če jih želite obdržati.

Lahko vam storitev tudi zaračuna. To lahko stori v primeru, ko staro gumo zamenja z gumo, za katero ni dokazila, da jo je prvič dal v promet proizvajalec, ki zagotavlja zbiranje izrabljenih gum v skladu s prej omenjeno uredbo.

Kaj to pomeni v praksi in kdaj jo lahko zaracuna? Kaksnega dokazila??

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je Matick napisal:

Tako prvi odstavek preberi.
Kam odnesti izrabljene pnevmatike - MojPrihranek.si

Bi pa reku da ima tvoj vulkanizer neko neumno foro, meni se niso zaracunal tega, ceprov nikol nisem kupu gum tam kjer sem jih menjov

Sem ravno ta clanek bral ja. To ravno dobro ne razumem:

"Lahko vam storitev tudi zaračuna. To lahko stori v primeru, ko staro gumo zamenja z gumo, za katero ni dokazila, da jo je prvič dal v promet proizvajalec, ki zagotavlja zbiranje izrabljenih gum v skladu s prej omenjeno uredbo."

A to je misljeno kao, da lahko zaracuna v kolikor ni dokazila da je bila nova guma kupljena pri njemu ?

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 42 minutami je Brane napisal:

Če niso bile kupljene v SLOVENIJI  ti je upravičeno zakasiral

1. kje si to prebral
2. kko sploh vulkanizer ve kje sem kupil gume
3. folk bo se bolj pogosto nelegalno odlagal gume v naravi ali pa jih bo preprosto pustil pred smetnjakom in se bojo morali smetarji s temu ukvarjati.

Nevem ali ima samo "moj" vulkanizer to foro ali jo imajo sedaj vsi.
Samo se cakam, da mi mehanik, vrze diske oz. spodnjo roko na vago in mi zaracuna po kg za reciklazo odpadnega zeleza v kolikor to pustim pri njemu.
Dej nehi...
Hvala bogu se z vulkanizerjem srecam enkrat na 4-5 let. Se to prevec ocitno.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 11 urami je Bini napisal:

Joj, tele feltne so pa potrbne..🌈🪮

Kaj ces zelezne feltne barvat... Radkape pa gas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Katerekoli sem do sedaj imel. Trenutno so gor N'fera sport 18" (letne) in winguard sport 2 WU 7 17" (zimske). Letne so 2 sezoni stare in so letos na tehnicnem namerili 6 mm profila. Boljsa polovica ima pa winguard snow G WH2.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Ej 360 baza je res top. Sem na zacetku mislil, da je to krneki, ampak dokler ne probas neves :D. Tamala je sicer ze prerasla lupinico in imam ze nekaj casa otroski stolcek (isto nuna), ampak sem bazo 360 obdrzal, ker je itq kompatibilna in je res zakon, ko dajes otroka notri in ven. Je vredna svojega denarja :).

Sem pa recimo komplet vozicek nuna demi grow riveted + kosara za novorojencka in lupinico + vsi ostali dodatki k pridejo poleg prodal za 700€. Je bil pa res lepo ohranjen.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.