Jest sem ga dopoldan klical po telefonu, sem mu povedal za keri avto rabim, po ?ihtu sem bil pri njem in je imel pre?ke ?e pripravljene....pa ?e zmontiral mi jih je, in to v de?ju. Fajn poba!
Edino kar se mora? odlo?it je, kateri na?in pritrditve izbere?....
Glede na to, da ima 3-ka na strehi pripravljene vijake za fix-pointe, je najbol? da se odlo?i? za to varianto...res enostavna in hitra monta?a.
Pa ?e pri njem lahko vedno kasneje nabavi? nasilce za kolesa, k jih ima tudi po zelo ugodni ceni.
A je ?e kdo 3-ko spravil na tako nizko porabo, 6,3l/100k.
Poraba je ro?no izra?unana, obakrat tankal na isti pumpi, na isti tank ?teli. Nato?il sem 46,03 litra 95 oktanskega, prevozil pa 729 km.
Na cel tank je bilo cca 100 km avtoceste, ostalo pa lepa relacijska voda. Na pa malo bolj na rely na?in odpeljana trasa Ajdov??ina - Col - Podkraj - Kalce ....priporo?am. : )
Vse zgoraj povedano dr?i, avto se res dobr pelje, mi je pa ?al da nisem takrat odkartal 2k ? ve? in bi se vozil z 1,6 motorjem. Po ravnem gre 1,4 zadovoljivo, ga pa malo hriba ali poleti klima kar dobr upo?asni.
Skratka ?e se bo? odlo?u za mazdo vzemi 1,6!!!!!!!!!
Povej, koliko literski rezervar za plin so ti zmontirali, glede na to, da ima 3-ka za?asno rezervno kolo, in ''tam doli'' ni toliko prostora. A so ti tud prtlja?nik malo zmanj?ali oz. dvignili?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta Zupan itak nima prav dost modelov na izbiro.
Jest sem ga dopoldan klical po telefonu, sem mu povedal za keri avto rabim, po ?ihtu sem bil pri njem in je imel pre?ke ?e pripravljene....pa ?e zmontiral mi jih je, in to v de?ju. Fajn poba!
Edino kar se mora? odlo?it je, kateri na?in pritrditve izbere?....
Glede na to, da ima 3-ka na strehi pripravljene vijake za fix-pointe, je najbol? da se odlo?i? za to varianto...res enostavna in hitra monta?a.
Pa ?e pri njem lahko vedno kasneje nabavi? nasilce za kolesa, k jih ima tudi po zelo ugodni ceni.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani