...sem nov lastnik mazde 6 letnik 2004, sem kupil tale xcar link ga priklopil in ne dela. Se bojim da je moj model treba mosti?kat, pa me zanima ?e se da kje videti ali pa ?e je kdo pripravljen pokazati kje in kako je treba narediti mosti?ek.
Jaz imam to zadevico (USB Audio Link) v avtu ?e kak?no leto in deluje prav fino. Kdor si jo ?eli omisliti in je ne zna priklju?iti naj napi?e, pa bom jaz postavil slikice kako se ga priklju?i. Vgradnja je namre? zelo enostavna in ni treba voziti avta na servis ali v kak?no avtoakustiko kjer bodo za minuto dela le ? pobrali.
Malce ve? dela je le pri Mazdi 6 letnik 2004 (03 in 05 je OK), ker je potrebno dati radio ven in na tiskanem vezju narediti mosti?ek na L716.
Druga?e pa zadeva ni? ne vpliva na vgrajeni CD menjalnik v radiju. Na Audio Link se prestavi le z dvakratnim pritiskom na tipko CD in se potem naprej sprehaja? med komadi lahko s komandami ob volanu.
Kdor pa uporablja iPod pa se dobi tudi tak priklju?ek.
...sem nov lastnik mazde 6 letnik 2004, sem kupil tale xcar link ga priklopil in ne dela. Se bojim da je moj model treba mosti?kat, pa me zanima ?e se da kje videti ali pa ?e je kdo pripravljen pokazati kje in kako je treba narediti mosti?ek.
Robo lahko dostavi mojemu kolegu kateri dela v MS na glasbeni ?oli. On ga lahko dostavi do MB. Iz MB pa ga mogo?e kdo od mene prevzame in potem naprej do LJ dostavi. lp
...super,
se pravi se i??e nekdo ki bi lahko dostavil disk od maribora proti Ljubljani, Kamniku Dom?alam ali celo Kranju
torej uporabnik foruma @Srachko prodaja disk, doma je iz pomurja, jaz sem kupec vendar sem iz Kranja. Po?ti ne zaupam, zanima me ?e smo zmo?ni na forumu sami formura?i si pomagat in ?e je kje kdo iz tistega konca pa hodi proti Ljubljani ali Kranju da bi prevzel disk in ga posredoval nekemu drugemu formura?u da pride predmet do kupca, v tem primeru sem to jaz.
Kupnina se lahko poravna preko ebanke saj si med sabo zaupamo in naj bi bil med nami nek fer odnos.
Me zanima ?e bomo to speljali, lahko pa se tudi naredi podforum za take prenose, seveda ?e bo volja in interes.
kup tole ?rno od foruma?a, nima? za zgre?it! Pa ?e DPFja nima. ?e ti diler ne da vin cifre mu re?e? lepo hvala pa jebi se, vsem bom raztrobu, da neki skriva?, po vseh forumih! Pa kup to ?rno, ?e bo? dubu zvrteno ga bo? najebu k ?uti!
tale ?rna verjamem da je kul in sploh spedenan avto sam, ?al ?rne barve avta ne morem nikakor mi ne potegne , imam pa ?e eno ogledano tko da vsem hvala za nasvete ?e kupim pa poslikam in predstavim, pa vsekakor bom imel ?e kup vpra?anj
katastrofa, ?el gledat tri ?estke vse italijanske, po telefonu pa slovenske pa tudi na oglasu naj bi bilo vozilo kupljeno v sloveniji, pa kako folk lahko tako la?e!! Ne more? verjet, pa ima kao vse servise ma kur.. jih ma, enkrat je blo menjano olje pa filter na uradnem servisu ostalo vse kar neki.
ne vem zakaj je treba tako po telefonu zavajat ljudi, sam slaba volja je pol, kupi? pa itak ne .
Poglej rjo okoli zadnjih obrob, ?e je bil servis narejen, kateri deli so ?e zamenjani, vztrajnik,... Spredaj ima ?udno re?o nad masko ali pa je samo ?uden odsev.
Vpra?aj ga tudi kje ima original 16 col alu plati??a, ki so jih imele vse z TE opremo. Webasto imajo tudi vse dizelce, vpra?anje pa je ali ima tudi ro?ni vklop z urico.
nima ro?nega vklopa, webasto se vklopi le ob pri?ganem avtu, a druga?e pa imajo vse mazde 6 dizel dodatno ogrevanje ko pade zunanja temperatura pod 5stopinj
sem pa prosil za kopijo prometne da preverim servise pa mi ni hotel p?oslat prav da ima vse do 160.000 ?igosano na uradnem servisu potem pa so delali servise pri doma?ih mojstrih
ker kupujem mazdo 6 bi vas prosil za nekaj mnenj o temle oglasu, kak?en se vam zdi ali je lahko kaj skritega, cena mi je kar ugodna, kak?ne napake lahko pri?akujem ob nakupu, koliko je tole kaj varen nakup? Avta ?e nisem ?el pogledat ker je iz Celja, sam pa sem iz Kranja in med tednom je kar kriza, je hitro tema. Na kaj naj bom pozoren ob ogledu, saj sem sicer ?e prebiral zadnje tri dni forum a vseeno me zanima, ?e va?e mnnje za konkreten oglas.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
....mam tud ?e ene 20 let v avtu, ga pa dajem vsaki dve leti pregledat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani