Lahko da ti je tesnilo pokrova spustilo in zato me?e olje ven, predvidevam da imava isti motor 1.6 in moj je precej oljnat ampak zaradi tega tesnila pokrova. Je kaj olja med vodo ali obratno? Lahko je tudi semering pod razdelilno kapo zani?.
Kolik?na je kaj poraba olja?
yo
Ma, za porabo olja ?e ne vem ka sem komi 1000km naredu, pa do zdaj ni blo nekih sledi na pal?ki da bi lahko reku da mi ga pije. Mi je pa sumljivo ker ga je prej?nji lastnik dulil do full.
Sicer glede na to da pravi? da imavo najbr? isti motor, eno vpra?anje. Glanost motorja nad 130km/h je primerljivo z prej k sem mel Mitsubishi lancer precej?nja. Ali je to normalno al zna bit to spet kak znak potrebe obiska mehanika.
lp
Sm pa jaz imel izjemno izku?no z mehankarjem!!!!
(menjali smo tesnila ,olje, pa ?e par stvari na frtajlerju)
?lo je pa tkole!!
Pridem do njega ,mu povem kaj je narobe,on pa mi pravi ''PO?ASI''!!!
najprej je razdru use kar je bilo potrebno ,pol mi naredi tesnilo,in mi demonstrira zakaj do tega pride in kako tesnilo spusti,in da je narejena bol?a kot pa orginal!!!
med odtekanjem olja me je peljal z avtomatikom en krog.(seveda 2.2 VTEC VTI motorjem)
Po tem vse skupaj sestaviva nalijeva olje in to je to!!!
Na koncu greva ?e na drinko da pora?unava in tebi nekaj meni nekaj mi uzame nekaj jurjov PA ?E PIJA?O MI JE PLA?U!!!!
Pri?parav pa sem vsaj 20-30kSIT
Alo,
Pa bi ti priporo?u tega mehankarja tud drugim k niso njegovi sosedje in ga ne poznajo.
K js sm pred kratkim nabau 323 l.93, po vseh informacijah naj bi mel 150k km ampak motor je malo preve? moker za moja merila.
Rabim enga strokovnjaka (kar jaz nisem), da mi pove, al je to ve?ji problem al ni ?e tolk panike.
Sicer avto lep in vse ma?inca dela ampak bi vseeno rad vedu pri ?em sem.
Z veseljem pa tud kak predlog ostalih forumovcev preberem...
Lp vsem skupaj
Napisano
Tale model iz Medvod...kaj mam kak telefon al pa naslov, Medvode spet nimajo sam pet hi? da bi ga sprot najdu.
Lahko mi napi?ete tud na mail
Hvala
:mi pijemoo:
samo.trcek@gmail.com
Povezava za deljenje
Deli na druge strani