Skoči na vsebino
RX-8
Napisano

Ve? da poznam :) Druga?e sm pa center Celja ;) Se vozm s kolesom gor po savinjski velik pa tko :cheers:

Sporo?i pa gremo po?ekirat ;) Kaj bomo zdej RX8 al Mazdo6 :P Ker za Eclipsovo me ne rabi? zraven samo kupi? ;) Ostale pa tko... Fajn je da je SLO avto in vsaj pribli?na servisna zgodovina... Lahk tut komp pa tester zram vzamem pa pogledama srce bolj podrobno ko na u? pa uho :punk:

Kot sem ?e zgoraj napisal bom kar 6ke gledal :) Pa mogo?e ?ez par let po rx8-ki vdarim :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Od sestic ima tale edina najvisjo opremo :) Nima navigacije je pac delna GT oprema... Itaq pa ti navigacija nic ne nuca ker kart ni za ta letnik... Drugace ma pa tafajno oblazinjenje, xenon, avtomatsko klimo, bose ozvocenje in 6cd veksler, tempomat, kontrole na volanu,... :) Pa se DPF nima...

Gres tja pa reces da je mal pred velikim servisom 240.000km se dela in se ceno zbijes ene par 100? pa si zmagu... Lahko ti jo tut jz letim pocekirat k sm 3km stran doma od te avtohise...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=786559...-AVT.KLIMA-OD...

Kot sem napisal se mi z nakupom ne mudi nekak pa? no?em na prvo ?ogo nekaj kupit :) no po tem takem se bom pa malo bolj na tebe zana?al pa te poleg vzel ko bom ?el kaj gledat ?e ti je ok ker sem jas cca 30km oddaljen iz celja ( lo?e ?e pozna? )
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Uf tole pa je dimenzijski preskok iz nakupovanja Rx8 na Mazdo6 dizel. :D

Kaj potem ti posku?amo kak?no primerno 6-ko najdit? :party0035:

Kak?ne so ?elje in koliko dopu??a prora?un? :P

Ma ne mam ?e lep ?as v glavi rx8 al pa 6ko (ta link od oglasa sem samo za primer dal) :P Druga?e sem se pa danes meno z eno osebo ko je mel rx8ko in me je nekako prepri?al pogovor da se bom malo bolj odmaknil od rx8ke ?eprav bom spet celi nor ko bom ta avto vido ( tako kot 90% ostalih :P ). Kak?ne so ?elje? ?im ve? za ?im bolj poceni haha :) Ne dizla nimam namena kupit ker se mi ne spla?a ( po mojem ), obvezno more bit limuzina, cenovno max 6k?, druga pa sploh ne vem ker to bo moj prvi avto ko si ga bom sam kupo :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Ma ne s2000 ?e bi ?e o neki hondi bi vzel civic-a samo to je druga tema spet :) Kaj pa cene a so realne to kaj je po avtonetu al ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Sem ?e pre?ekiral to temo ja. Veliko novega zve? in vse sem pa mislil ?e ima ?e slu?ajno kdo kak?no informacijo ve? oz. kaj ve? za povedat glede tega avta :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8
Napisano

Lep pozdrav vsem skupaj! :) Sem nov na forumu in preprosto ne morem mimo rx8-ke :D Imam si jo namen kupiti (drugo leto april-maj) vendar bi rabil malo va?e pomo?i. Zanima me na kaj morem bit najbolj pozoren pri tem avtu ki ga kupujem, kaj so najve?ji problemi pri tem avtu ( pa pustimo ma?ino na miru saj menim da ?e se avto redno servisira in skrbi za njega wankel ne sme biti problem?), kak?ne so realne cene teh avtov in ali pozna kdo ta avto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=791992...-8%20Revolution ? Glede na ostale oglase je zelo nizka cena.

Hvala za prijaznost! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.