Skoči na vsebino
A COSMOS podjetje
Napisano

Tole dvoje je na dvori??u:
post-7744-0-49219700-1574765003_thumb.jpg

Volvo s90 je 140kW (2017 letnik), BMW pa 134 kW (zamenjava za M3). BMW je bil iz zaloge, cena pa minus dobrih 20% od cene po ceniku, ?lo se je pa za model v odhajanju, je bil pa to?no tak kot sem si ga ?elel :).

BMW3 pa? ni za vozit 5 odraslih, dejstvo je da je premajhen za 5. Kdor rabi za 5 si kupi kaj drugega. Za 2 odrasla plus enega otroka je pa odli?en. Vsak zase mora vedeti kaj potrebuje oz. sprejeti kak kompromis. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Temo o kupovanju novega avtomobila sem z veseljem spremljal, sploh zato, ker je avtor imel podobne ?elje in te?ave kot jaz ko sem kupoval novo vozilo. Razlika je le v tem, da nisem ostal na Mazdi.

Boys, ?estitke za nakup in sre?no vo?njo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tudi jaz sem kupoval nevsakdanji avto, limuzino, pa ?e to bencinarja. Skoraj nemogo?a kombinacija dobiti dobrega rabljenega, tako da sem kriterij spremenil, v bistvu samo ceno :) in pristal na BMWju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz sem v BTCju vpra?al ?e lahko prinesem svoje olje, ker ga dobim veliko ceneje kot pri njih, njihov odgovor je bil da lahko, ?e se pa strinjam mi ga pa oni prodajo po isti ceni kot ga dobim sam. In tako sem vsako leto pla?al za olje 8 EUR/liter.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Nisem razumljivo napisal...avto sem kupil 2014 in ga konec lanskega leta prodal. Lansko leto sem za 4ti servis pri cca. 70.000 km dal 180 EUR. Bi prilo?il ra?un, pa sem vse ra?une dal kupcu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Mislim, da se pri nas tudi nekaj dogaja-na bolj?e. Nekaj dni nazaj sem bil z svojo na prvem servisu in so bili extra prijazni in prilagodljivi in na koncu oprali in obrisali na suho avto! Nakar dobim od MazdaSlovenija anketo po mailu kako sem bil zadovoljen itd. Res nekaj ?asa nisem imel Mazde, toda takrat so bili korektni, da ti operejo avto pa niti pod razno. Je povsod tako ali samo pri Selmar?

Verjemi da si pranje avta po?teno pla?al :). Druga?e pa se to zna zgoditi tudi pri a-cosmosu da ti avto operejo (seveda na tvoje stro?ke, ker ti vra?unajo v delovne ure).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Transport koles na avtu...
Napisano

Jaz sem kljuko montiral izklju?no zaradi prevoza koles. Ne predstavljam si, da bi jih moral dvigovati na streho (nisem ravno visokorasel, zato bi vedno potreboval lojtrco :)).

Za nosilec koles je pa obvezna tretja tablica in prestavljanje tablice ne pride v po?tev (to pa vem zato, ker me carinik skoraj nebi spustil ?ez mejo ker sem samo prestavil tablico iz avta na nosilec).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Mazda je dober avto ima pa kar nekaj pomanjkljivosti in tudi kvaliteta pe?a. Imel se M3, letnik 2014 iz nje sem ?el na BMW3...kot no? in dan, kvaliteta izdelave neprimerljiva, res pa da to ni isti rang vozila, tudi ko sem primerjal z M6 je kar razlika... M3 sem imel 4 leta, in sem bil na?eloma zadovoljen z njo...

Na M3 so mi v garanciji menjali touch zaslon, sanirali rjo na prtlja?nih vratih, "ubili dva ?ri?ka", lak je katastrofa, sredinska konzola cigumigu, zadnja klop kot bi jim zmanjkalo ?ravfov za pritrditev... V osnovi je ok avto, tako kot kopica drugih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Tudi sam sem se temu ?udil, ko sem 2014 kupil novo M3, v prtlja?niku pa niti klju?a, niti dvigalke. V navodilih kita za zasilno polnjenje gume pa pisalo da potrebno prvo avto z dvigalko dvigniti :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni je tudi sedanka veliko lep?a, ?e ve?, niso mi v?e? ne hatchbacki ?e manj pa karavani (sem pa? malo ?uden :) ). In limuzine imajo zame ve? kot dovolj prostora, majhna luknja v prtlja?niku me niti malo ne moti. 90% ?asa v avtu sem sam, ko gremo nekajkrat letno z dru?ino na dopust (imam h?erko 7 let staro) potovalke in potrebno za 10-14 dni komot not dam, zadnje ?ase celo prakticiramo dopust z avionom, tako da greta notri 2 kufra brez te?av, pa ?e veliko prostora ostane, na morje pa nismo nikoli vla?ili pol prtlja?nika plastike in nepotrebnih igra?, h?erka se raje igra v naravi s kamen?ki, stor?i in z nama. Za prevoz koles sem na Mazdi3 imel vle?no kljuko. ?e mi pa slu?ajno crkne hladilnik, pe?ica,...pa imajo vse trgovine (brezpla?no) dostavo na dom. Me je pa ?e marsikdo vpra?al zakaj ne kupim karavana, ?e imam pa otroka...?e bi imel 2 mi na misel ne pride da bi karavana kupil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Vsake o?i imajo svojega malarja... Meni je pa 508 limuzina blazno v?e?, tudi Mazda 6 je lepa... Kar se pa ti?e zanesljivosti je pa malce odvisno tudi od sre?e. Sam sem bil nad Mazdo3 kar malce razo?aran sploh s poprodajnimi storitvami - servis in re?evanje reklamacij.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Sprijazni se... Tudi sam sem razo?aran nad kvaliteto, servisnimi storitvami,... Ko sem kupoval nov avto, sem rekel da ga bom vozil vsaj 8 let, ?e ne ve?... Sedaj pa razmi?ljam o prodaji Mazde in nakupu drugega avta... Mika me novi model Volvo S60...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Za vse lastnike Mazde3 limuzina od letnika 2013 dalje... Dobro preglejte prtlja?na vrata, dele prtlja?nika pod zadnjim steklom,... na ve?ina "punktiranih" delov se po dveh, treh, ?tirih letih pojavi rja! Meni so pred dvema letoma pod garancijo sanirali del pod zadnjim steklom, v?eraj sem pa opazil rjo zraven lu?i za osvetljevanje zadnje tablice na dveh delih (avto letnik 2014)! 

?e slika:

post-7744-0-08403700-1541748598_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Jures, ne jaz ne dobim pla?o, ampak si jo prislu?im, zato se tudi ne pustim lupiti na vsakem koraku! In tudi ne delam v javni upravi!

Ti dam pa prav glede elektrike, dvigal, delavnih pripomo?kov,... tej stro?ki naj bi bili v?teti v ceno delovne ure. Vseeno se mi zdi da je realna cena prvega servisa, kjer material stane cca. 40EUR, veliko manj?a kot 200 EUR.

?e primerjava, prvi servis na Audiju A3, 2014 je bil 95 EUR, pa je bilo vse isto delano kot na M3.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Meni pa ni vseeno ?e pla?am za servis 100 ali 200EUR za eno in isto zadevo! Original olje za M3 stane 4,2 litre x 6 EUR, to znese 25 EUR, filter olja 8EUR, kabine pa 12 EUR. Vse skupaj 1/2 ure dela. In potem ti za to zara?unajo na original servisu 200EUR??? Ok res je v tem v?teta digitalna servisna knji?ica in pomo? na cesti, ampak vseeno je to lupljenje!

In tudi meni ni jasno kako to da vsi tako hvalijo A-cosmos BTC, meni je njihov odnos katastrofa, ?eprav se delajo "lepe in pametne". Je pa res da lahko na ta servis prinese? svoje olje, oz. ti ga oni dajo po precej zni?ani ceni, ?e malce "zate?i?".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje novih (novejsih) mazd
Napisano

Skrajni cas da zacnejo aluminijaste delati. Iz katerih koncev pa sta (zaradi soli)?

Kr?ko, ampak v mojem primeru je bil vzrok ?lampasta izvedba in je to kar serijska gre?ka, na?el sem pa na enem tujem forumu, pogledal na svojem avtu in glej ga zlomka, tudi pri meni rja pri starosti avta treh let...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.