Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Hmmm, ne vem ?e bi se glih strinjal, da je to super ?e pri 26.000km. Sploh pa v?igalne tuljave res ne bi smele crkovat predno ne prevozi? vsaj 100kkm. Sicer pa dokler je garancija ni neke panike ampak ob?utek pa verjetno ni glih dober.

Boca zakaj pa nisi uporabil MES asistenco in ti oni odpeljejo avto na servis brezpla?no, da se ne matra? in reskira? ?e kak?ne okvare?

je servis 2 km stran, pa se mi dalo zapravit cel dan dopusta za to sranje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

?e je zdr?ala 26000km do prvega problema je tak super.. :)  na servisu pa itak vedno re?ejo da je to prvi?, ?eprav so polni forumi polni istih te?av in v tujini celo vpoklic..

Kateri motor pa ima??

1500, 100KM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Imam novo mazdo 3 letnik 2014, prevo?enih 26.000 km , pa je ?e prvi problem.Je ?la ?ena zjutraj v slu?bo po avtocesti v Kopru , ko  naenkrat  na mazdi zmanjka mo?i v motorju, vse mo?ne lu?ke na armaturi so se v?gale, panika.Komaj je pri?la do parkiri??a.Me kli?e v slu?bo,pridem do nje na parkiri??e, v?gem avto ,delajo samo tri cilindri.Nekako peljem avto na servis, pravijo , da je to prvi? kar se zgodilo.Pridem popoldne po avto, zamenjali so v?igalno tuljavo na sve?ki.Drugi dan ,gre ?ena v su?bo, me pokli?e ,da avto ?e vedno cuka.Spet na servis,kjer mi isti dan zamenjajo ?e sve?ko, sedaj je OK.Kupil sem mazdo , da ne bi imel problemov, tako pa ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.