Skoči na vsebino
dne 14. 3. 2022 ob 11:10 je Martin Cufer napisal:

Obuli japanke 😁

IMG_20220314_105802.jpg

To je pa pač resnično lepa barva! Vsaj meni je pač najboljša!

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

O tej mafiji in profesorju Kodretu je pač tudi ena stara pesem:

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

In to lahko poveste pač kakšnemu fiziku, normalnim ljudem ni treba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

A še vedno pač računajo cestne zastoje?

Kdo jih pa pač zdaj uči? Mene je učil še pač Alojz Kodre, ampak je zdaj pač najbrž že upokojen.

Ne bi ga pač rada strašila, ampak v 3. letniku je pač MAFIJA 2. To je še pač enostavno, naslednje leto pa pač pride malo zahtevnejše...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pač doštudirala in diplomirala. Kljub diplomi iz fizike pa pač ne razumem, kako je pač na nujni vožnji vozil z nizko hitrostjo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 37 minutami je Boss napisal:

Porsche Panamera... zgleda kot družinska limuzina pa še tazgal lahko dobiš, ki je bolj karavanu podoben.

Pač za našo družinico imata dva taka skupaj pač komaj dovolj sedežev... 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj bi pač po teh merilih morala vozit jaz kot pač "družinski avto"?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Glej glej glej, kdo bi si mislil... policaji so zase izumili nov termin in se zdaj prevračajo pri nizki hitrosti. Zanimiv termin, ker vsi ostali, ki bi naredili kaj takega bi fasali oznako prevelika ali pa neprilagojena hitrost in seveda konkretno kazen.

5c3f9e7f8aea980626e0_62577739.jpg?v=8271
WWW.24UR.COM

V soboto je bilo v nesreči udeleženo policijsko vozilo, ki je bilo na nujni vožnji. Kot so nam pojasnili na PU Kranj, je bilo kot eno od več patrulj...

Pač sem študirala fiziko in mi je zadeva pač malo jasna, kako se je pač pri nizki hitrosti lahko prevrnil.

Ni mi pa jasno, kako je pač na NUJNI VOŽNJI vozil z NIZKO HITROSTJO? Pač ne razumem... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 11. 12. 2018 ob 11:00 je Boss napisal:

A naredimo tekmovanje, kdo bo prej na 300.000? Jaz sem na 261k.

Zdaj smo se pač tudi mi pridružili klubu 300.000.

Diapozitiv1.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj
Napisano

Slivka, vsa cast za ponujeno pomoc neznancu!

?e je ?e ?astni ?lan, lahko pa? kaj naredi za pa? "narodov blagor".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Stari, ne vem... mene ?e res paranoja hvata, ko zagledam italijanske tablice. Ne vem, pribli?no z vsakim desetim italijanom na cesti je ena veselica - pa pazi to, so lokalne ceste in ne AC... tukaj jih je samo za vzorec ampak ta vzorec je pa? pod kritko in ?e res ne pazi? je jeba.. Sej ne re?em, da so doma?i vozniki pa perle, ampak na koli?ino je mogo?e z vsakim tiso?im ena taka ?udna situacija.

Zanimivo. Mi, ki ?ivimo tu ob meji, smo se pa? Italijanov navadili - ali pa oni nas... :P  In nimamo nobenih te?av. Mogo?e pa je bil le izgubljen, pa je pa? ve? pozornosti posve?al navigaciji kot pa prometu? :ne vem: Ker druga?e imajo pa italijani eno zanimivo teorijo: promet je premikanje - torej se ?im prej premakni. In pri njih te?e. Na cesti sta ozna?ena dva pasova, avtomobili vozijo v treh kolonah, vmes pa ?e mopedi ?vigajo. In vendar se premika... Vsaj jaz nisem ?e imela kak?nih hudih te?av z njimi ne v Sloveniji ne v Italiji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Gledam in premi?ljujem in mi nikakor ne gre skupaj. A mi lahko tu kdo razlo?i, zakaj imajo veliki kombiji skoraj enako ceno kot osebni avtomobili? Saj ?e samo za izdelavo porabijo ve? materijala... Nekaj primerov je tukaj spodaj:

Renault Master: 29.720?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10366856&display=Renault%20Master

Renault Espace: 29.980?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=9435291&display=Renault%20Espace%20Renault%20Espace%20LIFE%20Energ...

Ford Transit: 29.990?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13331810&display=Ford%20Transit

Ford Galaxy: 29.000?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13335079&display=Ford%20Galaxy%202.0%20Ecoblue%20Trend

Citro?n Jumper: 29.990?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11572820&display=Citroen%20Jumper

Citro?n SpaceTourer: 29.790?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14026802&display=Citroen%20SpaceTourer%20FEEL%20M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Zobamo ?e?nje.

10 kg = 40 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zanimivo. Vedno vsi govorijo in pi?ejo, da je pri ve?ji hitrosti ve?ja poraba.

Na?a Mazda 5 je pa ravno obratna.

Notri je ra?unalnik, ki ra?una tudi povpre?no hitrost. izku?nje ka?ejo, da je pri povpre?ni hitrosti 40 - 50 km/h poraba okoli 7 litrov na 100 km. Pri povpre?ni hitrosti 60 - 70 km/h je povpre?na poraba okoli 6 litrov na 100 km. Pri povpre?ni hitrosti 80 - 90 km/h pa poraba pade na nekaj ve? kot 5 litrov na 100 km...

:jezicek:

Sicer bi to bolj sodilo kam med "manipulacije" ali kaj podobnega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Znancu iz sosednje vasi volkovi v eni no?i pobili 30 ovac...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Jaz imam pa vpra?anje. Torej, imam prijateljico, ki je malo zmedena. Sicer ?isto v redu ?enska, samo ko ?ivljenje ne gre po njeni stalni rutini, se kar zgubi in v svoji zmedenosti naredi tudi kak?no kapitalno traparijo...

In se je zgodilo, da je imela opravke v Ljubljani. Ker pa je imela te?ave z avtom, sem ji posodila svojega. Pri?la je torej ta prijateljica v Ljubljano, parkirala, na avtomatu pla?ala parkirni listek in od?la po opravkih. Ko pa se je vrnila, je bilo na avto nalepljeno obvestilo Ljubljanskih redarjev. ?enska je namre? na avtomatu pla?ala parkirni listek, nato pa ga je lepo spravila v denarnico in od?la po opravkih namesto da bi listek postavila v avto na vidno mesto. Je pa? malo zmedena.

Ona je seveda vse priznala in tudi kazen bo pla?ala. Se mi pa malo smili, ker je lepo po?teno pla?ala parkirnino, zdaj bo pa ?e kazen.

Pa me zanima, ali obstaja kak?na mo?nost ugovora in koliko je mo?nosti za uspeh, ker ona parkirni listek sicer ima, samo ni ga postavila v avto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jaz bi najraje gumirala celo notranjost kabine - da potem samo splahnem z vodo vse: sede?e (predvsem naslonjala sprednjih sede?ev z zadnje strani, pa tudi naslonjala druge vrste sede?ev z zadnje strani, ker so na njih odtisi blatnih ?evelj?kov), tla, obloge vrat, toliko da ne ?e strop...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Alternativa za avtoradio? ?tirje otroci, ki ti prepevajo, se pretepajo, kri?ijo, cvilijo,... Tiho so samo takrat, ko drobijo ali polivajo po avtu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.