Bo kar dr?alo da je 120 konjska mazda z 2.0 motorjem. Ima pa vse do 165 konjev enaka ma?ina pri mazdi. Dagon tudi sam sem kolebal med 1.5 in 2.0 motorjem, potem sem oba preizkusil in ti povem da ji 2.0 prou pa?e. Npr. v kak?en hrib se z mo?nej?o komot pela? v tretji prestavi brez jamranja ma?ine napram 1.5 je potrebno prestaviti v drugo in pol zaradi vi?jih obratov bolj tuli ma?ina in podobno. ?e ti ni ?al dodat tistih 800? za mo?nej?i motor ga le vzemi ti ne bo ?al, je vo?nja veliko prijetnej?a in manj je prestavljanja.
Po moji oceni je 16500? nekak realna cena.....kej vec dvomim da se da zbiti. Jst zdj se mau sparam in grem spomladi v akcijo ker mi takrat pote?e registracija na zdaj?nem avtomobilu. Mogoce bom vzel kaksnega testnega ce bo takumi ali pa revolution
Armaturka niti ne vem kako posodobljena razen ?tevcev pa sredinska konzola zaradi el. ro?ne in druga?e narejenega sredinskega naslona za roko ( po vzoru ?estice). Aja pa oblazinjenje za sede?e je drugo, sami sede?i pa isti kot prej...vsaj tako je prodajalec rekel.
Ne cincaj predolgo ker g120 attraction se prodaja samo do septembra potem jo nadomesti takumi, ki bo imel se head up display pa 18 col litke, zadnjo parking kamero in bo cena 500? vi?ja kot je zdaj attraction. 100 konjski attraction pa se ostaja v ponudbi.
Leto nazaj sem v zagorju poleg standardnega tiso?aka popusta ki so ga imeli dobil se brezpla?no vgradno vgradno zadnjih park senzorjev in in 50% popust za nove 16 col litke z gumami v ponudbi. ?e ti kaj pomaga ta info
Popusta pri Mazdah skoraj ni oziroma ga dobi? v obliki dodatne opreme (navigacija, zimske gume,...), ?e seveda kupi? nov avto, ?e pa kupuje? rablenega, pa seveda se lahko pogaja? za ceno:)
PS: pri meni je bilo tako, da sem dobil zraven gratis zimske gume na original ALU plati??ih Mazda (16 col) v vrednosti slabega tiso?aka:)
Verjetno je mislil zaradi ?lanstva pri amd mazda klub slovenija saj je popust v kopru lahko od 2-10%
Btw jutr grem pogledat mazdico v interclass in se ?e pogajat o ceni ce se da
Na avto.netu redno spremljam ce se bo pokazala kaksna mazdica 3 letnik 2105 dalje. Iscem g120 motor in opremo attraction ali pa vsaj challenge. Tukaj sta linka od dveh meni interesantnih in bi potreboval vase mnenje glede cene in ostalo. Hvala ze vnaprej.
Imel ?ez vikend na testu Mazda 3 in me zanima ali je to normalno, da avto ko ga pri?ge?, nekje 1-2 minuti mal ?udno zveni motor, kod da bi bil pod ve?jimi obrati in skoz sveti neka modra lu?ka, po nekaj minutkah pa se ugasne in je ok. Kaj bi to bilo, mogo?e ogrevanje motorja na za?etku?
Kje si se pa dogovoril za testiranje ?ez vikend? Ker sam imam namre? ravno ta problem, da ga ne morem potestirat ?ez vikend najve? kar je ?lo je bilo pri selmarju v celju za ?ez no?.
facelift pride k nam pribli?no marca naslednje leto, ?e me spomin ne vara. Ko bo premiera bo? videl ?e ti avto ustreza se pa da zmenit ?e za kak ? popusta saj bodo avte iz zaloge morali prodati.
Qwerty to?no to za zice sem tudi sam omenil prodajalcu.....ni mi jasno zakaj ni usnje/alcantra ali pa vsaj usnje/blago mozno zbrati kot dodatno opremo bi blo prou fajn.
Vprasanje je ce se mi.radar tempomat splaca ce se vozim 1x na mesec po AC... Vecinoma relacija... Plus to da vozim kak se mi zljubi ker mi je dolgcas skos isto... med 120-200 vozim kak mi je... Se v avtodomu ko peljem 8/10ur v kosu ne vzgem oziroma zelooo redko...
Sedaj kolebam med revolution in top... Bose se zacne v revolution tako da manj nocem... me pa jezijo usnje...
Je rekel ce pocakam par mesecev pride kombinacija alcantara usnje pa bi vzel pol revolution pa dodal elektro memory zice pa te sedeze... aktivni tempomat se kar ne vem...
Bi jo pa dopolnil s tem sport paketom... podaljski odbijacev, 18 ali 19" crne felge, spojler, crna streha, distancniki in 3cm nizji mazdini fedri...
Razmisljam ce bi res pocakal na one zice da mam.avto kot ga res hocem... ceno pa sma prisla malo pod 20 okroglih... za revolution z kamero in memory sedezi... paket sport pa.bi bil 1700? se zraven
felge in kamera je original oprema... kamera se na original.ekran prikljuci ker so ze vsi kabli...
Tole je pa hudo dobra ponudba za tak paket opreme in motorizacijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bo kar dr?alo da je 120 konjska mazda z 2.0 motorjem. Ima pa vse do 165 konjev enaka ma?ina pri mazdi. Dagon tudi sam sem kolebal med 1.5 in 2.0 motorjem, potem sem oba preizkusil in ti povem da ji 2.0 prou pa?e. Npr. v kak?en hrib se z mo?nej?o komot pela? v tretji prestavi brez jamranja ma?ine napram 1.5 je potrebno prestaviti v drugo in pol zaradi vi?jih obratov bolj tuli ma?ina in podobno. ?e ti ni ?al dodat tistih 800? za mo?nej?i motor ga le vzemi ti ne bo ?al, je vo?nja veliko prijetnej?a in manj je prestavljanja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani