Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A tole gumo za prtlja?nik?Jaz mam isto:) plus kupila sem ?e neko prozorno folijo za tisto plastiko, da pes nebi opraskal ampak nisem nalepila:)

To gumo ja :D ki je bila tako te?ko pri?akovana :D jaz folije nisem kupoval imam doma tudi vi?ka ?e da se da izrezat pa kar deko preko dam in gre pes lepo notri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoakustika
Napisano

Aha ja model umesnika sm mislu ja ker sem gledal na aliexpres in dejansko pi?e da ni za vse enak zato sem mislu ker ?e se da to zadevo na moj radio priklopit ne bom radija menjal! Upam da nisem ?e prevec te?en s to debato :\

kupi xcarlink in problem re?en, ?e bo? rabil pomo? pri monta?i oz. mosti?u na radiju pa ?e si ?tajerski konec ti bomo pa tud pomagal to zrihtat dobena vlka umetnost :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aha :) moj zaenkrat ?e lepo v?iga pa obrati ni? ne nihajo :). Trenutno jih ima 250k tko, da predvidevam da to tudi mene kmalu caka :). Koliko pa sploh pride nov ? Ksne dobrih 100e?

Kolko sem jaz bil informiran v Celju (poobla??enem serivsu Selmar) se sam imv ne da dobit ampak samo sklop kompletn se pravi komplet pumpa stro?ek nekje 1400?, sam sem ga lani kupil od mo?akarja iz Maribora za 80-90? ?e se ne motim so pa rabljeni tu nekje 100-150? oz. ebay je nov 150? ne me dr?ati za besedo malo ?e preveri in pa ?e bo? menjal preveri ima? dolgi vrat ali kratki :) da ne bo? mel nepotrebnih stro?kov ali pa pelkota povpra?a?, ?e ima kj na lagru 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Koliko km pa ima avto ? A so ?e kak?ni drugi simptomi poleg nihanja obratov in posledi?no uga?anje ? :)

Avto je obrnil 271km tako, da je prefural neki :D simptomi pa ne provtno ob?utno nihanje obratov ?ez ?as oz. bol ko je hladn pa uga?anje in te?ko u?iganje  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bencinc, ki bi pil med 7 in 8 se ti zdi ustreza zadeva? (sprasujem teoreticno in nimam kakga avta v mislih) ;)

Evo mal ve? ?asa uglavnem i??em nekako v veliki vrjetnosti karavana, da spravim notri na komot pasji box,kolo pa ?e kaj za nalo?t, lahko je tudi bencinar nekako da pije 7-8 lahko...(nisem sedaj na ni? kaj bol?em :D ), oprema vozila pa? kar se da za nek avto dobit najbol pomembno mi je to, da bo ?im majn stro?kov :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kateri avti ti pridejo v postev, ali isces izkljucno neko Rx8? :)

V po?tev pride avto katere koli znamke,modela samo, da je poraba ?love?k (rx8 bol nekako sanje ker tankat to..) pa seveda da je ohranjena itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ker je stroj in pol, no pa itak si Jo vozil :)

ma js mislim, da je strup ne stroj :) plus avto morm menjat v ?im kraj?em roku tko, da bom sproti kr prosu ?e ma kdo predlog kaj kupit-gledat za ceno nekje 6.000? po mo?nosti, da bi dal svoj avto v ra?un se priporo?am :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.