Se pravi je cena kar povpre?na, no vidim da ni potem nekih velikih problem glede letnika ki so od 2008-2010 saj so meni osebno lep?i z to masko.
Letno naredim kar veliko kilometrov, celo tam do 30 000 - 40 000km zato rabim zanesljiv avto, to je bil edini razlog da sem se spogledoval z motorjem 2.2 ki ima verigo, samo mislim da ni nikakr?nih problemov tudi ?e je notri ?e star izku?en motor 2.0 z jermenom.
?e enkrat hvala za koristne informacije, na e-maile katere ste mi posredovali so se takoj odzvani in mi odsvetovali avtomobil ker je uvo?en iz Italije in zadnji sledljiv servis je bil narejen 6.6.2011 pri 80.000km.
Vidim da je na avto.net kar veliko Mazd z motorjem 2.0 pa ?eprav so nekateri letniki avtomobilov celo 2009 ali 2010.
Konec tega tedna resno stopim v akcijo za nakup avtomobila in me zanima kateri motor je bolj priporo?ljiv 2.0 ali 2.2 oz. ali je sploh pomembno kateri motor vzamem?
Koliko pribli?no stane veliki servis (motor 2.0)?
Ali so kak?ne pogoste napake kar bi lahko pri?akoval?
Malo sem bil slu?beno odsoten in vidim da ste poslali kar nekaj koristnih informacij, hvala.
Na slovenskem trgu sem opazil da je ve?ina avtomobilov uvo?enih z pravlji?nimi kilometri katerim seveda ne zaupam, pa vseeno ali obstaja kak?na mo?nost da preveri? ?e ti je nekdo prevrtel ?tevec nazaj?
Sedaj pa ?e eno vpra?anje... Ali kdo pozna ta avto?
V SLO dvomim, da so kak?no tako hudo prodal... Svin?nik in papir v roke, pa ra?unico nardit...cena servisa, ?obe, filter... Ne navijam ne za bencinarja, ne za diesela...prej ni bilo podatka o kilometrih... ?e je mo?no, treba it sam avto iskat v tujino oziroma dobit ?loveka, ki uvozi avto po ?elji... V SLO imajo vsi magi?ne kilometre...
Ja to sem opazil da so kilometri kr prevec pravljicni za dolo?ene letnike in ?e posebaj za dizle, ni mi jasno da potem avto hi?e dajo garancijo do 12mesecev ? Je to neka marketin?ka poteza oz. verjetno imajo za to garancijo se dodatno 100 pogojev ipd.
Glede na to da sem do sedaj imel mazdo6 sicer starejsi letnik da niso stroski servisov ipd, pri novejsih kaj prida vi?ji..
Hvala za nasvete, se bom malo pozanimal koliko stane uvoz vozila, bo vsaj bolj varno glede zgodovine vozila in bodo vsaj realni kilometri
I??em dizel ker v?asih mese?no prevozim do 5.000 km in se mi nespla?a imeti bencinarja, in verjetno jih bom sedaj ?e ve? ker sedaj se bom na dopust po evropi odpravljal z avtom ni? ve? z letalom... Zato potrebijem dizel in zanesljiv avto....
Je res da trenutno na avto netu nisem se opazil GTA 165 ali GTA 185 slovenskega porekla... Ali so res tako redki v Sloveniji?
V mesecu Januarju planiram nakup ''nove'' Mazde 6, do sedaj sem (pribli?no leto in pol) imel Mazdo 6 2005 (100kW / 136 KM) in sem bil izredno zadovoljen z njo, po pribli?no 40 000Km ki sem jih naredil z njo je delala fantasti?no. No sedaj sem se jo odlo?il prodati ker potrebujem karavana in ?elim kupiti novo mazdo in sicer sem se ogrel za Mazdo 6 185 GTA ali CD180 Luxury, letnik od 2009 ali 2010.
Zanimajo me vase izku?nje, koliko je vredno od?teti za tak avto in kaj lahko pri?akujem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi je cena kar povpre?na, no vidim da ni potem nekih velikih problem glede letnika ki so od 2008-2010 saj so meni osebno lep?i z to masko.
Letno naredim kar veliko kilometrov, celo tam do 30 000 - 40 000km zato rabim zanesljiv avto, to je bil edini razlog da sem se spogledoval z motorjem 2.2 ki ima verigo, samo mislim da ni nikakr?nih problemov tudi ?e je notri ?e star izku?en motor 2.0 z jermenom.
Mogo?e pribli?no ve? koliko stane menjava DPF-ja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani