Ko ga bo? ?el gledat bo? pa razo?aran. Te avtohi?e oz. prodajalci slikajo avto samo iz lepih strani. Po moje je ta avto kr dost gnil po podnu al pa kej podobnga. Imam pa? slabe izku?nje s temi avtohi?ami
Jaz sem ga vozil. Sam je bil 1.4 brez turbine(90KM), sport oprema (225/45/17),...
V?e? mi je predvsem notranjost, lega na cesti je bila kar v redu, sam pospe?ki so pa za en kurac s to ma?ino. Je velik in te?ak avto zato je 90KM defenitivno premalo. Drga? za pogledat mi je pa kar v?e?
u ena bol? ideja Jest se nrdim da sm mal bogi, ti si pa kao moja sestra ki mi pomaga?. Pa greva na zavarovalnico se zment. Zihr bo v?gal aja pa neki sm ?e pozabu. globok dekolte more? imet zihr bom dobil 50%
odvisno ker letnik mazde 323 gleda?. sam imam 323f l.91 in mi zelo lepo slu?i. ni problemov, pocen kosi, kuri mi 7,5-8,5 odvisno od vo?nje, uglavnem z moje strani same pohvale
A pol se bo? tud u Hiro?imo pelev z mazdo joke
Pozdrav punco pa re? nej ke?n pametn kos za mazdo po?lje gor
Vrhn?k klanc 180 pa ?e bi ?lo sam nekej delajo tam pa sm mogu prbremzat. Avto je pa tolk za?el trest ko sm za?el bremzat, da si mislu da bojo kolesa odpadla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani