Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

?ivjo!

Mati se spogledujejo z novim konjem ampak sam nimam ravno ob?utka za razmerje med ceno, letom in kilometri... 

Je kaj takega sploh smiselnega, ali je to za dizla ?e kar kilometrina?

Hvala! :)

Moja je imela menjano ketno preden smo jo kupili. Torej nekje pri 150 tiso?. Sedaj jih ima 260 tiso?. Avto je letnik 2011 motor 2.2. Avto smo kupili septembra 2014 za 11tiso? ?. Druga?e pa avto dela...redni servisi bolj ali manj in kak potro?ni material:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Danes sem malo reskiral in tudi po rangu 0 se da ?e nekaj km narediti.

V rezervoarju je bilo ?e to?no 5 L goriva.

lp

Uf si pa upa?:) Jaz mam zmeraj v mislih kaj pa, ?e se kaj zgodi na cesti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A ti porabo primerja? od tanka do tanka? Ali na dalj?e ?asovno obdobje? Jaz recimo med zimskimi 17-kami in letnimi 18-kami opazim zelo malo razliko. V bistvu sem naredil hitro analizo letnih in zimskih povpre?ij zadnjih treh let, podatki bazirajo na 136 tankanjih:

2017-03-2810h0611.png

Leto?njo zimo sem imel celo vi?jo porabo, kot lansko poletje. :)

Ja od tanka do tanka si jaz oz. mo? pi?e v neko aplikacijo:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Realno ali po BC? Tele ?estice namre? zelo rade la?ejo in to ne ravno malo... :) Moja trdi, da se zadovolji s 5,3l/100 km, ampak ji ne morem dopovedat, da sva realno nekje na 6,0... :) Kar je vseeno po moje dober rezultat, kljub temu, da ima v svojem repertoarju cca. 95% AC, preostanek pa regionalke in mesto.

Prera?unano 6,3 po BC 6,2. Zadnje dva meseca ne la?e:) Se poznajo relacije in zimske gume 16.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja je sedaj pozimi tudi zelo pridna in je poraba dobrih 6 litrov. Je pa res, da se tolk vozimo zadnji mesec, da tankamo vsak teden!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. Jo pozna kdo tole?
Napisano

Katjaa, hvala za delitev izku?nje, sem ?el malo brat tvojo zgodovino prispevkov in vidim, da si imela kar nekaj sicer manj?ih nev?e?nosti, ki pa so pri kilometrini tvoje mazdurine skoraj ?e pri?akovane.

SoulMan ...super ravno tak vpogled sem ?elel in zaradi vse na?tete dodatne opreme se mi je zdela cena ok, ki pa o?itno ni saj so seveda v izjavi o omejeni odgovornosti omenjene napake pri vnosu. Me pa zanima ali na?i poobla??enci vidijo stravi preko VINa avtomobila iz tujine?

Boss res zgleda,  da gre klasi?no slovensko preprodajalsko varianto* ... vse rde?e lu?i gorijo ... <_<

*ne trdim, le domnevam.

Zdej nevem al sm tolk navajena Alfe, k je skoz neki blo...Ker z mojo Mazdo niti ni blo:) Ketna je bla menjana ?e v Nem?iji. Pa plastika mi je stran padala pa gume pokale, no pa radio ne dela, ko pri?ge? gretje:)  Nevem denar sem bolj ali manj dajala za redne servise.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. Jo pozna kdo tole?
Napisano

Bolj severno ne bi mogla biti  -_- , pa hvala vseeno za namig ... sedaj si ogledujem ?e nem?ki trg ...si jo je ?e kdo pripeljal iz Nem?ije?

Na?a je iz Nem?ije. Jo pa nismo uvozili mi, ampak prej?nji lastnik. Rekel je pa da zato, ker take kot jo je hotel v Sloveniji ni bilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.