jan77 0 Napisano 10. junij, 2016 gume Napisano 10. junij, 2016 V dilemi sem med jokahama in danlop. Delam namre? zelo malo km , zato me zanimajo isku?nje z omenjeni gumami. Sem pa? lastnik mazde 3 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jan77 0 Napisano 4. maj, 2015 Avtor hihihi mazda 3 nima mo?i =) (vprasanje o napaki) Napisano 4. maj, 2015 cevi pregledali, turbina deluje..vsaj nobene napake ne kaze na armaturi.kje bi lahko pregledal delovanje racunalnika oz. motorja? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jan77 0 Napisano 4. maj, 2015 hihihi mazda 3 nima mo?i =) (vprasanje o napaki) Napisano 4. maj, 2015 dober dan,mene zanima, kaj bi lahko bilo narobe: nesveti nobena lucka..avto pa nima moci ga spusti najvec do 4000 obratov in negre vec ga zadusi..hvala.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jan77 0 Napisano 8. september, 2014 matice Napisano 8. september, 2014 Zanima me, ?e ima gdo matice za alu. feltne 16col, za mazdo 6.( M12 x 1,5) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jan77 0 Napisano 8. september, 2014 Avtor okrasni pokrov?ki za alu. plati??a Napisano 8. september, 2014 take ja =) hvala za pomo? in odgovore. sicer sem ?e re?il. Baby Viper zanima me za kolko bi mi prodali tele 4 komade? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jan77 0 Napisano 4. september, 2014 okrasni pokrov?ki za alu. plati??a Napisano 4. september, 2014 Zanima me, ?e ima mogo?e gdo za prodat okrasne pokrov?ke za alu. plati??a?? ?e je mo?no original.hvala, lp. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
V dilemi sem med jokahama in danlop. Delam namre? zelo malo km , zato me zanimajo isku?nje z omenjeni gumami. Sem pa? lastnik mazde 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani