No delno mi je uspelo re?it ta problem... uamenjau sem rele ki je zelene barve z oznako NF02 in 40A varovalko za grelne sve?ke ki je bila prekurjena... no po tej menjavi mi je lu?ka za cca 14 dni ugasnala in se potem ponovno nazaj pri?gala in sem opazu da mi kuri varovalke za grelne sve?ke... zgodi se pa do v primiru ?e se obrati motorja ve?krat zasu?ejo nad 3000 obratou... ko se pa vozi normalno da se ?altuje na max 2300 obratih pa zdr?i to brez problema v ?em bi biu problem da mi kuri varovalke za grelne sve?ke???
Moj problem je slede? ki ga lahko vidite na tem posnetku:
Dve grelni sve?ki niso delovale in sem dau notri vse ?tiri nove ker sem mislil da mi lu?ka otripa zaradi grelnih sve?k. Prosim vas ?e za kak?no informacijo. Hvala
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No delno mi je uspelo re?it ta problem... uamenjau sem rele ki je zelene barve z oznako NF02 in 40A varovalko za grelne sve?ke ki je bila prekurjena... no po tej menjavi mi je lu?ka za cca 14 dni ugasnala in se potem ponovno nazaj pri?gala in sem opazu da mi kuri varovalke za grelne sve?ke... zgodi se pa do v primiru ?e se obrati motorja ve?krat zasu?ejo nad 3000 obratou... ko se pa vozi normalno da se ?altuje na max 2300 obratih pa zdr?i to brez problema
v ?em bi biu problem da mi kuri varovalke za grelne sve?ke???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani