Na slikah zgleda super v ?ivo je pa katastrofa! Tako tehni?no kot vizuelno. Motor ima v olju neko brozgo in usedlino z rjo in smetmi, deluje z manj kot polovico mo?i, ko je na plin, cuka, ro?na ?isto odpovedala prav kmalu ji bo sledila sklopka. Notranjost je uni?ena: volan ima strgano usnje, voznikov sede? ima uni?eno sedalo, zadnji sede?i za?gani s ?ikom, na sploh ves je umazan in ogaben (star in plesniv ?ips med sede?i, itd.). Gume so stare in ni? ne primejo. Zunaj pa je pobutan, lak odstopa, na haubi je bil kitan in je barva po?ila. Prav tako ma avto elektri?ne probleme (ne deluje odpiranje prtla?nika in verjetno ?e kaj). Lastnik je pa ?e 4.
Edino kar je na tem avtu ok so 17 col feltne (vizuelno) in ta novej?e lu?i. Lastnik je pa veleoptimist in ho?e za to drvarnico 2000? ker tok mu kao dajo v avtohi?i. Jaz mu nebi dal niti 500?.
Da povzamem avta se ognite v velikem loku. Ne verjamem da bo ta avto prevozil ?e naslednjih 20kkm.
Ra?un in odrezek mam. Po?kodovana je pa lih tok da ne vem ?e se upam z njo vozit in da ne vem ?e se mi da z darsom ukvarjat. Ma mogo?e ?e kdo izku?nje s tem? In kako je ?e me darsovci ustavijo s tako vinjeto na avtocesti?
Danes sem imel pri lepljenju vinjete manj?o nesre?o.
Ko sem jo lepil nisem opazil da je osrednji del ?e malo prijel in sem jo odlepil (del srebrnega dela je ostal na ?ipi) in premaknil. Pri tem sem po?kodoval osrednji srebrni del, ki je sedaj zamaknjen kakih 5mm in vinjeta je nekoliko pome?kana na sredini. Namen mam it na dars in jo probat zamenjat. Ima kdo ?e izku?nje s tem?
Med vo?njo sem parkrat mo?no zabremzal in na semaforju parkrat potegnil in spustil ro?no in potem mo?no stiskal in popu??al zavoro. ?isto mo?no, da ta trik deluje le, ?e ti je ro?na prej dobro delala.
Da napi?em kako se je stvar re?ila. Ro?na se je po nekaj vo?nje in "pumpanja" na bremzo presenetljivo dobro nastavila nazaj. ?e malo pa bo verjetno na istem kot je bila pred snegom. V kolikor ne bom po potrebi malo navil vijak pod naslonom za roko.
Meni se skrajno neumno zdi, da se na tro?arine in ostale dajatve, ki gredo dr?avi ?e zraven DDV nabije. Dr?ava si dodatno vzame zato, ker ti je ?e neki vzela. Definicija norosti!
Da malo obudim tole temo. Imam mazdo 6 letnik 2004.
In ko je zapadel sneg sem se ?el na parking malo pozabavat z ro?no . In potem sem ugotovil da je ro?na zdaj prime ?ele ?isto na vrhu (prej je skoraj takoj).
Zdaj me zanima zakaj. In ali se bo ro?na sama nastavila nazaj, kot ste nekateri omenjali, da se nastavlja sama. Ali naj se lotim nastavljanja vijaka pod sredinskim naslonom.
lp moje ime je Miha in sem nov na forumu. po prodaji honde civic razmi?ljam o nakupu mazde6 1.8 2002 letnik bencinarja. najbolj mi je sicer padel ta v o?i:
Zapelji se en hiter krog brez tablic ali pa daj od tablice svojega avta za?asno gor. ?ansa da te ustavijo s tvojimi tablicam je astronomsko majhna. Skoraj vsi policaji so trenutno na meji.
Jest mam m6 2003 letnik pa mam isto narejen ta mosticek oz. Predelavo pa mi spila kot se zagre. Zeloo hitro bere usb kljuck in BT dela brez problema. Jaz osebno poslusam preko BT na telefonu. Kar se pa tice spomina si pa use zapomne. Lahko ugasnem avto pa vzamem usb vn pa ga dam nazaj notr pa bo predvajal naprej. Ob zagonu avta mi usb kljuck hitreje prebere kot pa cd... tako da takoj zacne razbijat . Znamka vmesnika je pa denson. Kupljeno in vgrajeno je bilo pri orange audio.
Zanima me kak?na je bila cena samega vmesnika in koliko je stala monta?a? TNX
Imam par vpra?anj. Kje kupujete teko?ino za mazanje ventilov? Firma teko?ine? in seveda po kak?ni ceni. Aja pa ?e to kolk teko?ine porabite na 1000 km?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cena za zimske in letne 195/65r15?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani