Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano (urejeno)

tisti, ki jim ropota v armaturki, preberite ta post. Nemci so našli in rešili zadevo..

logo.og.mf.jpg
WWW.MAZDA-FORUM.INFO

Moin, mein privater Mazda 3 BP knarzt und klappert neuerdings bei kalten Temperaturen und vorwiegend im 2-Zylinder betrieb aus der Mittelkonsole,...

Popravljeno od robertos664
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Testiral. Nasmeh do ušes 😀 za tri razrede boljša zvočna zatesnjenost od prejšnje generacije, motor ravno prav zmogljiv, menjalnik pravljica. Podvozje super kompromis med udobjem in lego na cesti. Skratka skoraj že vplačal aro. Prodat pa morem še svojo hondo 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

kako je sedaj z novo trojko? je ali ni? 

Imam nagledano SkyactiveX GT plus sedanko, danes grem na testno vožnjo.. Mogoče se vrnem med mazdaše. 

Samo črički v notranjosti me skrbijo, je to res pogosto?

s staro trojko sem bil zadovoljen razen laka, ki je bil ultra občutljiv. So kaj izboljšali to? Imel bi perla belo, so kakšni znani problemi?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

1.4tsi nima ve? nobenih resnih te?av in je super motor. Me pa pri leonu in vseh seatih moti ogabna plastika in monotona armaturka.. sem ga tudi sam gledal, ampak ko sem se prvi? vsedel noter sem ga takoj pozabil..  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Meni je G100 ?isto zado??al.. je pa? treba malo zavrtet ma?inco v obrate, kar pa tudi ne ?kodi.. bolj ?kodi cijazenje v breg v 6. pri 1500obratih :) Poraba pri moji po dveh letih je bila 5.8l. in to na 18'' plati??ih in 225 ?irine gum..

Glede barve pa je res, da je svinjsko ob?utljiva.. to vidim ?e bolj sedaj, ko imam drug avto, ker v tem ?asu nimam ?e niti ene pikice in risa na avtu, ko sem mazdo imel ?e celo popikano in porajsano..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Se pravi, da ima? sedaj na 3-ji vse na 2.3? Jaz sem imel letne na 2.7 spredaj in 2.6 zadaj pa mi je bilo v redu....

Zdaj imam na Hondi isto 2.3. Na Mazdi 3 sem imel tudi 2.3 na letnih 18" in na zimskih 16".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.