Ma dej to je spet BS. Slana voda naj bi pri?la na konec amortizerjev. Ja jebemu a je to avto al je ?oln oziroma a v lepi njihovi pada z neba slan de?. Jaz bi tako sporo?ilo vzel zelo z rezervo, ker tole je lahko tudi preverjanje kje je lastnik z dolo?eno VIN ?tavilko, da se mu kaka kazen od prometnega prekr?ka ali parkiranja po?lje. Tudi nikjer ni napisano kaj naj sploh naredi lastnik, ker najbolj elegantno bi bilo, da se napi?e naj se oglasi na poobla??enem servisu, tako pa je verjetno navedena samo ?tevilka na kateri ?akajo, da kdo pokli?e in da ga povpra?ajo po podatkih.
kaj je potrebno narediti, je napisano na drugi strani, ki pa je nisem prilepil
Sicer ?isto ok, da skrbijo in redno vr?ijo vpoklice za napake, samo je pa nesprejemljivo, da v Sloveniji dobivamo obvestila v tujem jeziku! Pa ne glede na to, za kateri tuji jezik gre.
Imam novo M3 2017, navigacija dela. Opa?am pa, da mi v polovici primerov navodil za usmerjanje na Head-up displeju ne za?ne kazati. V takem primeru moram v nastavitvah spet izbrati ?e izbrano nastavitev in potem dela. Ima kdo podoben primer?
Mislim da sem bral o tem in je problem v tej 59 verziji.
Zakaj ne? Meni deluje cisto spodobno... sem pa ene parkrat moral porpavljati nastavitve, da sem nasel pravo za moj nacin voznje ...
se strinjam, mene je ze 2x resil
Pri Mazdi 6 2016 (se pravi FL), lu?ka zasveti samo hkrati z zvo?nim opozorilom - domnevam, da je pri Mazdi 3 enako. Vsekakor pa se opozorilo ne oglasi, ?e se vozni pas menja brez uporabe smernikov.
to ni res, lucka zasveti zmeraj ko se ti kdo priblizuje, zvocno opozorilo pa se oglasi ce vklopis v istem trenutku se smernik
Nova verzija je res na voljo. Sem ravno dopoldan posodobil. Datoteke z mapami posameznih drzav imajo datum september 2015. Pred posodobitvijo je bilo maj 2015
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanimivo, meni je delovalo in tudi ni bil noben problem ker je bil avto na leasing
Povezava za deljenje
Deli na druge strani