Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Lepa ,lepa lepoti?ka. :prstgor:

Grem po jutri?njem temnit ?ajbe k ji res sede , pa ?e ene 18 colke gor , sam je tolk izbire , da ne morem to?no izbrati kateri ET(40,42) , kolk ?iroko (8j,8,5j) bi , cena od 150-180 eurov sevede komad.

Dejte fantje mal pomagat pri izbiri , kaj bi pasalo moji snowflake white pearl mica sedanki ???????????? :punk:

BoNo M3

Dej povej mi ali ti je mogo?e kaj pretrda , ne udobna za vozit , ker je na 18 colkah??????

Testno sem vozu 1.5 G100 na 16 colkah in se ?e kar pozna, da je moja na 18 colah ampak ni neke panike, v ridah pa sedi u nulo :bravo: . Kr nabavi 18colke bo? vidu kak fajn se dr?i v ovinkih. :prstgor:

?estitke za odli?no izbiro  :D

Glede kamere... je na obstoje?em prikazovalniku in se avtomati?no vklopi, ko da? v rikverc.

Jaz sem jo vzel pri ?gajnarju (s popustom). V redu kvaliteta, se ?isto lepo vidi tudi pono?i... edino v de?ju je bolj tako-tako. Ma? ?e te kitajske varijante, samo kakor folk pi?e, so to bolj jajca...

Vpra?anje je, pa ?e jo pri tak?nem avtu sploh potrebuje?. Pri sebi vidim, da sedaj, ko sem se navadil na avto, jo skoraj ne rabim... na njej ponavadi preverim samo ?e so za mano kak?ni koli?ki :lol: .

Hvala. Zanima me ?e to, ?e je in?talacija ?e napeljana do tablice al kje je ?e montirana kamera.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdravljeni Mazda?i. Sem lastnik nove Mazde 3 REVOLUTION SP G120 titanium flash barve. Imam jo 14 dni in sem prvozil okol 600 km. Lahko re?em, da je super zadeva. Proti moji 11 let stari Mazdi 3 je :notworth: :notworth: :ouje:.

Vidim da ste eni ?e montirali kamero za vzratno vo?njo in me zanima ?e je priklopljena na obstoje?i prikazovalnik - touch screen al je posebej.

img2688.jpg

20150319174131.jpg

20150316090808.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.