Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 24 minutami je Bini napisal:

Misli, da je bilo tam okoli 400km,če se dobro spomnem... 🤔

Sprašujem, ker sem se dosti vozil na relaciji Portorož - Zadar (cca. 320 km), po jadranski magistrali in sem rabil ene 5 ur pa pol. Takrat še ni bilo Reške obvoznice. Če si imel ti povprečje 80 km/h si pa mogu imet res stroj. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 23 minutami je Bini napisal:

Jaz pa leta 1990 z Jugecom 60 iz Biograda čez Velebit domow v 5 urah.... :danzoman:

Koliko kilometrov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

Lepo. Mi Matdaši tu na obalii pa res lepo skrbimo, da nas sneg tukaj ob morju ne more presenetiti. Vsako leto, ko ga kar nekaj zapade, se brezskrbno vozimo. Ostali Primorci pa zmedarijo po cesti. 

Naša Mazdica potuje na ene 2 tedna na dalejnsku, tako da ja, boljše met zimske. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 13 urami je Alex napisal:

Prideš zraven, ko jo bomo testirali? 

Ja, samo povej kdaj. Pon-pet do 15. delam.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Pa kdo bo to kupil za drajsat po gozdu? Tako fensi šmensi urejen đip je samo za kakšne frike, ki si gor naložijo svoj 12.000 € vreden MTB in se odpeljejo po lepem makadamu na vrh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
dne 19. 10. 2024 ob 18:28 je Alex napisal:

Tudi te naše prvovgradne Bridgestonke na cx30 so en polom od gum. Po dveh letih in prevoženih 35000 km so fuč. 

Sploh si ne upam več vozit v dežju, ker spredaj ne drži nič in nos beži takoj ven. Spomladi gredo gor nove Conti 7.

Ravno danes sem gledal (bolj iz firbca), katere letne dat gor, ko bo čas za menjavo tovarniških. In te (PremiumContact 7) zgledajo obetavne. Bridgestonke po suhem ajde ajde, po mokrem v ovinku malenkost hitreje voziš in si že na limitu zdrs/ne zdrs - spredaj. Ampak, jih bo treba ponucat prej.

Zimske Hankook i-cept evo3 pa čakajo na zimo, da jih preizkusim.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Gume je potrebno vsake toliko dobro oprati in zdrsati stare nanose dol. 

Ne samo vedno znova in znova nanašati to gor. 

Moja teorija je bila, da se ta premaz sicer sčasoma spere/posuši, kot se pena, ampak je očitno bolj vzdržjiv. Ja, nič, eno delo več. 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Alex napisal:

Ja, takšnega imam tudi jaz, ampak sem opazil, da po nekaj nanosih ostane na gumi sloj, zaradi katerega zgleda, kot da je guma razpokana. Je pa bolj obstojen kot pena. Ampak sem se prav zaradi izgleda vrnil nazaj na peno.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Stikalo bi lahko imelo v nastavitvah možnost "izključeno po defaultu". Bi rekli naši južni bratje "sanjala svinja o kukuruzu". 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 16 urami je NevLado napisal:

3/4 tukej z CX-30 vozi pod štantgasom, pospešuje kot polž in se vozi do max 150, da se lahko potem kurčite kako mate tok nizko porabo da kr bencin nazaj teče... dvomim da se bodo tiste stotinke poznale, se bo pa verjetno poznal navor v nižjih obratih ki je višji za 1/4 :punk:

Ko sedi zraven žena, je poraba zelo ugodna, ko se vozim sam, pa je nesramno visoka. (X motor)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.