Skoči na vsebino
pred 10 urami je SpEkTr napisal:

A za wireless aa je kdo že probal to varianto?

9f6ca46b315a7ea607eac94a38644043.jpg

Jaz imam nekaj podobnega za iPhone. Uporabljam dnevno za Google Maps in Spotify in deluje ok, me je Maps že parkrat rešil zastojev. Se mi ja pa že zgodilo, da se iPhone ni povezal, pa nisem raziskoval razloga.

https://www.aliexpress.com/item/3256807108088448.html?pdp_npi=4%40dis!USD!US %2499.80!US %2419.96!!!99.80!19.96!%40211b653717247890398522468e180d!12000040095292266!sh01!US!0!X

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj kupiti?
Napisano (urejeno)

Pony je imel takrat pri nas približno enako osnovno ceno kot Yugo, samo so mu še 100% ali še več carine in davka gor nabili, se nekaj bežno spominjam. Mislim, da je bil Yugo v ZDA cenejši, kot pri nas.

Popravljeno od tomzel
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Samo, da se ob zagnanosti spremljanja parametrov ne boš kam zaletel,. 😃 Ali postal s temi podatki obseden, kar se je dogajalo meni, dokler nisem avta prodal.

Kar nekaj jih je na tem področju delalo doktorat, nobeden, ki jih poznam, ga ni dokončal. 😃 

Ne bom, ker imam premalo časa 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je kacnje napisal:

Ti odgovor Janeza007 zadošča? Ali si mislil, da ne najdeš PIDov v sami aplikaciji?

Mimogrede - bil sem v stiku z avtorjem AA Torque in preko vikenda je pripravil nekaj posodobitev. Splača se namestiti zadnjo verzijo, saj naj bi odslej delovalo tudi samodejno posodabljanje. Upajmo, da bo delovalo, sedaj še ni bilo nove produkcijske verzije, zgolj razvojne.

Hvala za info, sem nov na tem področju in na seznamu nisem našel PIDov za DPF, nisem niti vedel kako funkcionirajo, zdaj sem importal od @Janez007 in mislim, da je to to. Sicer pa ni problem, če bom potreboval še kakšne pide, bom pogooglal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

exportedPID.csv 4.48 kB · 0 prenosov

Marsikaj koristnega se tu najde z iskalnikom .... za tole datoteko sem na primer pod "kjerkoli" vpisal "Torque pidi" in pade ven kar nekaj uporabnih rezultatov ... :)

image.png

Hvala. Še ODB2 čakam s Kitajske, trenutni mi ne dela ok, ker ga je voda zalila. Je pa precej poceni, dobre 3€ na Aliexpressu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 18. 9. 2023 ob 20:19 je kacnje napisal:

Mogoče bo koga zanimalo. Po precej mesecih iskanja se je pred nekaj dnevi pojavila možnost prikaza OBD podatkov na zaslonu infotainmenta, na katerem teče Android Auto.
Uporablja kar Torque, če ga imaš nameščenega na telefonu.
Zadeva se imenuje AA Torque, nekaj vrstic sem prejle nakracal na blogu
UPDATE: še sličica.

20230919_042651.jpg

Hvala za tole. Zanima me kako priti do PID-ov, ki so na zgornji sliki? Na seznamu jih ne najdem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.