Ne vem kako je pri drugih Mazda zastopnikih, jaz sem sel do Ferka gledat za zimske gume in jeklena platisca za zimo. Pravijo da bodo ali pa zdaj ze mogoce imajo ponudbo zunaj.
Kolk mi je rekel tam, bo cca 600 EUR, gume in platisca, pa bojda nekaj razlicnih modelov gum na izbiro.
Najprej, hvala vsem ki ste objavljali tukaj. Je bila dobrodosla pomoc pri odlocitvi. Ob moznosti voznje prejsnjega in novega modela ( foter je zaprisezen Mazda voznik ze dobrih 20 let ) je bila odlocitev preprosta .
Ob tem da sem pred tem gledal nekaj v rangu passata, superba, me je nova Mazda 3 presenetila v vseh pogledih. Dovolj prostorna, dinamicna ( passat in superb sta prav dolgocasna avta v primerjavi ).
Tako nekje okrog 1 julija dvignem mojo G120 Revolution , titanium flash barve in dvignem stevilo MAZD v familiji ( demio, Premacy, in dve 3jki )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lep pozdrav
Mogoce kot dodatna tocka v pomoc pri odlocitvi.
Ameriski IIHS, je razglasil MAZDO kot najbolj varna avtomobilsko znamko za 2017.
https://www.torquenews.com/3929/mazda-builds-safest-cars-road-today-according-agency
Povezava za deljenje
Deli na druge strani