No evo jest sm pa zadnjic mal porabo stestiral, ko je Tomek rekel da ima porabo okol 8l/100km s tem da gre max 100km/h. Sem natankal 42l LPGja in sem se po avtocesti vedno peljal max 110km/h. Obicajno naredim od 400 do 420km, sedaj sem pa naredil tocno 480km. Sepravi je bila poraba 8.75l, ce pa upostevamo se tistih 7% visje porabe LPGja pa pridemo na 8.13l, ce bi vozil na benz. No ocitno tale 1.8 motor pri 140km/h kar obcutno vec pije . Po pravici povedano sem ze komi cakal, da zapiska da je zmanjkalo lpgja da sm ga loh spravu nazaj na 140km/h, ker tole jajcanje s 100km/h ni za nikamr
v?e? mi je da si preveril mojo izjavo in pri?el do zaklju?ka da dr?i je pa res da avtocesta pa 100 km/h ne greta skupaj
je pa res da se jaz ne vozim po avtocesti in tudi po regionalni cesti od doma do slu?be je 100 km/h velik
Ob normalni voznji pije 10l... pustmo zej to da se ti peljes po avtocesti 100 pa da potem pije 8. Vrjetno bi se manj pila ce bi se peljal 80 . Navora ji pa tko al tko manjka
Hehe lepo povedano sam js se ne vozim po avtocesti to je sam regionalna cesta najman pije v garazi
Sej problem je ta da tud benza zre 10l. Jest sm z LPGjem prezadovoljen nimam kej rect. Hotu sm sam opovedat, da ta 1.8 motor took zre kot da bi mel 220 konjov ne pa 120 . Hvala bogu, da mam na plin je potem poraba usaj pou mansa in je okol 5l.
Glede na to da je v moji isti motor se pravi 1.8 16v 120 konjev sem najvec do zdaj naredil z 55 litri 851km to je blo kombinirano
Zadni tank je bil 57 litrov 812km je pa res da maksimum je 110 to je vsak dan sluzba in nazaj!
Aha ja model umesnika sm mislu ja ker sem gledal na aliexpres in dejansko pi?e da ni za vse enak zato sem mislu ker ?e se da to zadevo na moj radio priklopit ne bom radija menjal! Upam da nisem ?e prevec te?en s to debato :\
Evo tocn taksen ko je na sliki hvala Stroker! Volanske komande mam pa vse in za radio in tempomat! Ja sej Stroker to bi tut najraje naredu da mam v naslonu usb al pa pepelniku in je to to sam ce se da na tak unikaten ;-) radio prikluct sploh kej :-)
Kar se ti?e radia sem mislil povedat to da ne morem poslu?at CD-jev ker ga nimam kam "utaknt" nima sploh re?e za cd notr dat tko da mam ta radio cist osnovni lahko poslu?am samo radio ni? druga. :-(
Kar se ti?e radia sem mislil povedat to da ne morem poslu?at CD-jev ker ga nimam kam "utaknt" nima sploh re?e za cd notr dat tko da mam ta radio cist osnovni lahko poslu?am samo radio ni? druga. :-(
hmm ja sej to ima? pa res ?ist prav ja. Moram priznat da nisem razmi?ljal v to smer mogo?e ve? iz glave kak?ni zvo?niki pa?ejo v vrata da mi ne bi bilo treba razdirati vrat in ?e se da na ta radio k nima ni? ne CD ne kaset ne ni? priklu?it kak umesnik za usb?
Imam eno upra?anje vem da ne spada v to temo ampak nisem na?el druge bol primerne in sicer ali pa?e v mazdo 6 2003 letnik sredina armature se pravi tam ko je radio in to sredni del od druge novej?e ki je ?rne barve in z druga?nim radijem? Ker se mi gre za radio ker tale ?pila za en k pa ?e CD-jev ni ne ni?
Blokirala ji je zadnja leva zavorna ?eljust oz. ro?na na tem delu, da je disk na fertig za?arel. Situacijo je na sami lokaciji re?il MAZDA KLUB predsednik osebno, g. Lumpi.
meni se je zgodilo podobno in mi je za?galo nov disk tako da sem dal obe zadnji ?eljust nove
ne temperatura ni pomembna se je tut poleti sisalo brnenje ko je bo 35! ?e jo pa na mrazu pustim bo pa glih razpadla ker nebi znala preno?it pod milim nebom vedno gara?irana
Danes sem na moji mazdi 6 2003 razdru leve vrate ker so mi zajlice za odklep in odpiranje vrat vibrirale po vratih tko da sem jih fiksiral vse vijake malo pritegnil sestavil notri komplet vse o?istil moram pa najti ?ri?ka na desni strani v armaturi ker druga?e bom kmalu na vojniku ?e mogo?e ve kaj bi lahko bilo se mu vnaprej zahvaljujem
jaz imam podoben problem samo da jaz bi imel se bol?e ozvo?enje ?e je seveda to mogo?e in sicer
na avto. net sem videl da ima kar nekaj razbitih BOSE ozvo?enje in me zanima ali imajo vse mazde ze priklju?ke noter ali ne in ?e ne je to problem napeljat?
kako smo? mislim da ?e naslov dovol pove in sicer mene ?e kar nekaj ?asa srbijo prsti da bi si kupil mazdo 6 mps in sicer predlani novembra je bla ena nora na avto netu ?rna ampak mi je prehitro pobegnia tako da sem v upanju ?akal da se prika?e druga ampak nisem imel te sre?e.
danes sem slu?ajno videl na avtonetu oglas in mi je spet pognalo misli po glavi. sicer je v okvari ampak beseda ni konj tako da ?e bi mogo?e mi kdo kj ve? vedel povedati o to?no tem avtomobilu bi bil vesel ?e bol vesel bi pa bil ?e mogo?e ve kdo za koga ki prodaja super mpsko ker uvoz je definitivno predrag!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo mazda?i
Mi lahko kdo pove ?e pozna tole in ali se spla?a kupit
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12099269&display=Mazda%20Mazda6%202.3i%20MPS
Hvala
ZoomZoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani