Ma ne govorim o infoteimentu, govorim o videzu armaturke. Info za mene ni neki bistvenega pomene kar imam za pritiskanje po enkranu telefon, mi je pa pomemben videz notranjosti, da se dobro počutim. CX5 po mojem mnenju res potrebuje rerfesh armaturke, verjetno je ključno da me je preveč spominjala na moji staro M6.
Infoteiment je kar velik del notranjosti oz. armature in pri šestki je zaslon res že zastarel.
G165 je čisto spodoben motor za vožnjo. Če ga pa voziš kot dizla pa sigurno ne bo šel nikamor. Je le treba prestaviti ene dve prestave nižje pred pospeševanjem.
Jaz imam zadnje leto tako cx-5, kot jo ti želiš (G165,manual, FWD). Povprečna poraba 7,3. Dnevno relacija 2X50km večina po avtocesti 130-135km/h. Pri tvoji hitrosti bo pomoje pod 7.
Prispela 12. dan od naročila. Vtaknil v USB vhod Mazdinega modula (namesto kabla), na telefonu potrdil novo napravo smartBox-XXXX in potem se je povezal ter se v nadaljevanju avtomatsko povezoval ...
Kako se ti kaj tale modul obnese po parih mesecih uporabe?
Prodajalec, kao zapuščina ... torej sploh ni 1. lastnik, čeprav v oglasu tako piše ... avto je verjetno nekaj let stal v garaži, kar ni dobro - veliko boljši nakup je bil 2 tedna nazaj M3 G100 letnik 2015 z 220.000 km za 6.500€.
Ja jaz imam samo en par distančnikov. Sedaj ne vem ali mi en par manjka ali je tako mišljeno. Res nima nihče original nosilcev za prejšno M3 sport, da bi povedal?
Hvala za link, vendar sem to že videl in zgleda da za ameriški trg nosilce dela nekdo drug ker niso isti. Za EU jih dela Thule. Tej v videju imajo na vrhu utor za imbus kluč, moji ga nimajo.
sem spraševal že v temi o Mazdi 3 pa nisem dobil nobenega odogovra tako da mogoče bom imel z namensko temo več sreče.
Zanima me ali ima kdo pri roki navodila za montažo original strešnih nosilcev za Mazdo 3 Sport 2013-2018. Namreč kupil sem rabljene in jih zraven nisem dobil imam pa dve vprašanji. Če je kdo tako dober bi bil zelo vesel če jih lahko slika ali skenira in tukaj priloži. Mi bi pa pomagali že z odogovrom na spodnji vprašanje.
V kompletu sem dobil dva cca 50mm dolga distančnika. Predvidevam da sta za sprednjo prečko in se zadnja montira brez distančnikov.
Dobil sem tudi 4 stojne vijake s katerimi se prtlažnik privijači v streho vozila, vendar so tej vijaki brez kakršnih koli utorov ali zarez za ključ (dejansko samo kot odrezana navojna palica), tako da me zanima, kako po njihovo tak vijak pravilno privijačiti v streho.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mah, v ostalih modelih je čisto ok (tudi v zadnji posodobitvi cx5).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani