Jest sem tudi dobila danes po?to od Mazde. Sem najprej pomislila, da mi ?elijo ponudit novo al pa popravilo moje boge razbite mazdice , potem pa ta fora z vpoklicem. Resno?
Bom peljala pa jim rekla, ?e lahko spotoma ?e havbo pa blatnik pa odbija? zamenjajo. Zihr je bila ta bemumast kriva
Policijo klicala ?e pono?i, naredili zapisnik, ampak iz posnetka niso mogli dolo?iti avta. V?eraj sem pregledala ?e nekaj razbitin in najdla del lu?i, kjer je bila gor ?tevilka: STANLEY 041-4131. Google pravi, da je to lu? od Mazde Demio
Tako da sem ?la popoldne pa PP in nesla dokaz. Zve?er me je pa klicala gospa policistka, da jim je vrglo ven 57 rde?ih Demiov in da bojo naredili preverbe juhu.
Pa hvala Slivka, ?e se odlo?im za popravilo, te kontaktiram
Ja Nejc, je na Poljanah. Zdej so aktivirani ?e okoli?ki redarji, ?e bi kdo videl kje razbito Demio.
pono?i se mi je en prasec zaletel v mojo parkirano F-ko in pobegnil. Klicala policijo, naredili zapisnik. Kaska nimam, tako da od zavarovalnice ne morem pri?akovati ni?. Edina opcija je, da nekako najdemo povro?itelja nesre?e in ga potem fizi?no zbrcam.
Kar imam, je spodnji posnetek ne ravno najbolj?e kakovosti. Po dopoldanskem raziskovanju smo pri?li do zaklju?ka, da bi povzro?itelj lahko vozil Mazdo Demio. Komentar? Bi ?la popoldne s tem posnetkom na PP in upala, da jim bo kaj pomagal pri odkrivanju.
Kaj je z mojo mazdico? Ni? kaj lepega Se to spla?a popravljat? (Kje dobit dele?) Menjat bi bilo treba havbo, odbija?, desni blatnik in lu?i. Pa mal popravit, kar je skrivljeno.
Hvala za kakr?nekoli info ?e prasca uspemo najti, prinesem na naslednji mazda meet mafine!
Druga?e pa ja, dober razlog je navedel mokster. Sicer pa ni na? cilj, da jo prodamo pod ceno, ker je dejansko vredna tega denarja. S tem da se nam s prodajo nikamor ne mudi. Se bo ?e na?el kupec, ki bo vedel kaj kupuje in kak?en avto dobi za to ceno.
Tale mazdica je pa na?a za moje pojme zihr najbolj ohranjen in vzdr?evan avto v tem razredu. Perfect uglavnem
Nismo meli v vseh teh 7,5ih letih nobenih te?av z njo, res brez problema. Tko da v kolikor se zanima?, se komot zmenimo za ogled (da vidim, ?e bi bil primeren lastnik ).
Men se pa mo?nost b. ne zdi najbolj pametna. Predvsem zaradi mo?nosti zlorabe, ?e slu?ajno kak?en bad guy najde tvojo izgubljeno tablico in potem po?ne neumnosti.
A je treba v tem primeru tablico ?imprej odjavit oz. prijavit policiji?
Druga? pa prevenetiva je ?e zmer najbl zihr. 2 ?raufa pa ma? mir
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem tudi dobila danes po?to od Mazde. Sem najprej pomislila, da mi ?elijo ponudit novo al pa popravilo moje boge razbite mazdice , potem pa ta fora z vpoklicem. Resno?
Bom peljala pa jim rekla, ?e lahko spotoma ?e havbo pa blatnik pa odbija? zamenjajo. Zihr je bila ta bemumast kriva
Povezava za deljenje
Deli na druge strani