Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Mene pa zanima ?e je dovoljeno imeti gume z vi?jim hitrostnim razredom kot je to vpisano v karton?ku, trenutno je najvi?ji hitrostni razred W jaz bi dal pa gori Y

Zanima me ?e kaj pomeni ?e pi?e na gumi ZR18 in XL.

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Tudi tukaj so bili sprintani in vpisani v knjigo vidu sm da je bilo delano v sloveniji na dveh servisih v ljubljani na interclass men se zdi to je bilo do 100tiso? od 100 do 200 pa nekje v novem mestu pa mela je ?e listke notri pri masini ampak nisam uspel primerjati ker nisem imel veliko ?asa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

?ivjo spet jaz,mene pa zanima neki sem ?el gledat mazdo in v servisni knjigi je blo potrjeno za servise ko sem pa vzel ?tevilko ?asije da pogledam na uradni servis pa mo?akar ni ni? na?el. Me pa zanima ali je to mo?no ali je prevara ali samo niso vpisani v digitalni knji?ico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Hvala za odgovor, res je najbolje ampak nepoznam nobenga, da se razume tudi jaz se ne veliko so mi pa zelo u?e?.

Tega se tudi bojim, da ga ne kupim pa da mi crkne turbina sklopka ali vztrajnik.

A bi mi dovolili do podatkov o mazdi ?e bi prinesu ?tevilko ?asije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

?ivjo.

Sem nov na forumu in se zanimam za nakup mazde 6 letnik do 2006 ali 07, pa bom kar tukaj vpra?al, predvsem me zanima vzdr?evanje avtomobila najraje bi kupil bencinarja ter limuzino samo jih je trenutno malo na avto.netu pa me zanima ,kako so kaj vzdr?ljivi dizelski motorji kak?ne so hibe, ?e so sploh kak?ne najdu sem eno 2006 letnik 2.0, 121KM, 6 prestav z 212000km prevo?enimi, prilagam link http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10378505&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20CD120%20Evolution%20III..SLO..S...

Avta nisem ?el ?e gledati, tako da nevem kak?no je trenutno stanje, po slikah zgleda kar vredu, ?e bolje je, ?e mogo?e kdo avto pozna.

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.