Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To sploh ni res, m3 je notr precej bolj kvalitetna in nima konkurence

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kaj konkretno je bolj kvalitetno?  Se strinjam oblikovno je res korak vi?je, da bi bilo pa bolje skupaj dano pa sploh ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Vsi uradni Mazda servisi so bolj tako-tako...naredijo samo tisto, kar je za posamezni interval nujno in ?e to povr?no...z ostalimi stvarmi se sploh ne ukvarjajo.

Dejansko bi za pravo vzdr?evanje vozila moral le tega med uradnimi servisnimi intervali vozit ?e na vmesne servise k nekomu, ki bi preveril in uredil tudi ostale "nepredpisane" stvari.

Kar se ti?e izbire med uradnimi servisi je pa Mazda BTC gotovo ena izmed slab?ih variant...ogromno besedi?enja in obljub, precej aroganten odnos, itd,...

Podpi?em vse zapisano. Najslab?e pri Mazdi pri nas so ravno zaposleni v salonih in servisih.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ogledal sem si ?e 3jko s polno opremo. Ob?utek je monogo bolj?i kot pri tisti brez "ustnja". Kvaliteta je na nivoju. Je pa me zmotilo nekaj... ?e se dodatken? stropa na zadnjih sede?ih, tam kjer se pri?ge in ugasne lu?, se cel strop miga, kot da nebi bil vredu pritrejn. Poskusil sme pri dveh razli?nih mazdah 3 in pri obeh se mi je zdelo, kot da strop ni vredu pritrjen.

Dodatno, avto deluje temno, mislim, da zaradi tega ker je obloga stropa temna (na ?alost).

Ja na ?alost tipi?no Mazda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ja js ga tut nerad stisnem na 160+ ker pol kr gledam kje je kak radar :)...no me zanima kaj ti bodo rekli. 

Sem malo za?el gledati zimske gume pa razmi?ljam da bi vzel kumho 205/60 se mi zdi zelo ugodna cena pa na netu berem da so ful v redu gume primerljive z michelin alpine. Za felge pa ne vem a naj vzamem svetle al temne...nagibam se k temnim

Pozdrav,

sem pred identi?no dilemo glede gum. Ali bo? kupoval original mazdina plati??a?

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Men je pokalo v podvozju. Najprej so menjal notranji zglob ki naj bi mel malo lufta. To naj bi se sli?alo med zavijanjem levo ali desno in speljevanjem. Ko so mi to zamenjal so naredil ?e optiko. vendar ?e ni blo dobro ?e vedno je pokalo. Tako da so potem na servisu vzel dol oba prva montizerja jih razstavili namazali notranji del in od takrat ne poka ni? ve?. Sem kr vesel da se je to porihtalo upam da za zmeri. Ker vedno ko sem se zapeljal prek le?e?ega policaja je pokalo in tud po neravnini ko se je avto nagibal. v glavnem neprijetno. Zanimivo je ?e to da ko so ble zunaj nizek temperature npr pozimi tega pokanja ni bilo le med sezono ko so vi?je temperature je bilo to prisotno.

Kateri letnik pa ima? Mazdico?

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Hvala obema,

se pravi palti??e takih oznak bi moralo pasati brez te?avi  6.5 x 16 ET50  5x114,3  67,1 oz.

printscreenp2017062717h3.jpg

?e ima kdo kak?no priporo?ilo katera plati??a vzeti, bom zelo vesel.

Hvala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Hvala,

ampak rabim to?ne oznake plati?? ne pnevmatik. Tisto v stilu 6J x 15 H2 ET43.

Gledam malo za plati??a za zimske gume, da vidim ?e je kje kak?na cenej?a opcija kot original mazdina plati??a.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pozdrav,

nisem zasledil, ?e je ?e kdo sra?eval. Zanima me ali se da start/stop sistem permanentno izklju?iti, ker je izklapljanje na gumb vedbo znova kar malo zoprno.

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.