Skoči na vsebino

Menjava olja+filtra. Se prej ociscen motor z aditivom Liqui Moly Motor Clean.  Potem pa se preobuta in oprana.

Sem jo pa obul v Hankook Ventus S1 Evo2/3.  Dobil nove gume po res smesnih cenah. Evo 2 dot 4019 po 46.90€/ komad in Evo 3 dot1421 po 50€/komad. 

Aja,pa DAB+ radio tudi dela sedaj,ko je zmontirana antena. 👌

IMG_20230308_172330-01.jpeg

IMG_20230307_174952-01.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 29. 9. 2022 ob 18:11 je Janez007 napisal:

Tudi sam sem najprej pomislil na tisto. Tista je imela rjavo usnje, mislim da 2019/3. Ta je 2019/4 in je ves čas na Štajerskem. Kaj pa tvoja @scania, kdaj jo bomo zagledali v oglasu? 🤔 😁

AVTOLOG.SI

Brezplačno VIN iskanje, na podlagi odprtih podatkov iz portala OPSI. Poročilo o zgodovini vozila - kilometrina, ali je bilo vozilo uvoženo...

To 6ko gledam zdaj vsak dan pri sosedu. Jo je on kupil 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pravkar je TiEn napisal:

Jaz ga bom tudi pred zimo zamenjal, bom tokrat dal enega 80 oz 85ah, čeprav sem gledal cene so kar poskočile

14 dni nazaj menjal 95Ah ,redna cena 200€ 🙈, z rabatom preko kolega ki ima delavnico 123€. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Noro !!

Tok ste s to keramiko navalili da moram tudi sam v akcijo!

Lepo bi prosil če omeniš kam si dal delat, okvirni strošek in okvirno koliko časa si bil brez avta

Živjo

Kot sem že enemu napisal v privat sporočilu mi je to opravil kolega kot kontra uslugo.  Tako da cene za kompleten tretma ne vem. 😁

Brez avta sem bil 2 dni,ampak je delal postopoma ne nonstop. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz sem gor nataknil za letos ene rabljene BF Goodrich g-Force Winter 2 letnik 19 z 6.5mm profila. Dimenzija 215/50R17 in sem pozitivno presenečen kako guma drži v mokrem. Skoraj isto kot po suhem. Nobenega drsenja skozi zaprte ovinke in kot zgoraj omenjate drsenja v krožiščih.  Tudi po pomrznjeni cesti zadnjič v klanec čisto lepo brez zdrsavanja v prazno. Tko da jih bom verjetno naslednjič ko te zradiram vzel spet iste. 

ck33yfgj20dc20jnopt177hxg-bfgoodrich-g-f
WWW.BFGOODRICH.CO.UK

BFGoodrich g-Force Winter 2 designed for safety, with improved snow grip[1] and ice braking[2], and good wet braking performance[3].

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Shrek napisal:

Švoh 10 eurov je liter olja.

Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal.

Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat...

Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu...

Aja,še delo...pol pa ja. Sem mislil,da si sam menjal. 🙂

Jaz sem dal za 4L olja+filter olja 37€ ,isto na M6 D 2008. Sem pa menjal sam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Servis na 09 letniku diesel. 

Original DPF olje, vsi filtri...

150€. Ni poceni, ni drago. 

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Uff,to si pa fajn plačal. Koliko si dal za L olja? 

pred 1 uro je Deeyan napisal:

Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂

🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano
Pred eno uro je Shrek napisal:

Da ne odpiram nove teme...

Mazda 6, letnik 09, diesel 2,0 motor.

Kako delujejo luči, ko jih prižgeš na AUTO?

Na 08 letniku mi gorijo spredaj in zadaj, ko avto ugasnem, ne gorijo in ne piska za opozorilo, da so pržgane luči.

Če ima kdo ta letnik, mi naj razloži...

LP

Luči se ti avtomatsko prižgejo ob kontaktu in tudi ugasnejo.  Tudi dolge luči ti na avto ne delajo,dokler je zunaj dovolj svetlo. Lahko pa samo poblendaš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je Husky1290 napisal:

Ne vem kakšna je realna cena, ampak 16000 sigurno ne, na 13 500 pa dvomim da bo spustil. Po tej logiki bi jaz svojo, ki je letnik 2016 s 96000km in vsemi papirji od servisov prodal za recimo vsaj 17000? Moje skromno mnenje.

Probaj..noben ti ne brani ;) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.