Kaj pravite na ta avto? 2.5 motor z avt. menjalnikom,to dela ? Nimam izkusenj s tem. Imel sem Accorda 2.5 in je bil bomba,samo rocni menjalnik. Kake hibe na teh motorjih pri teh km,al je revno tako bulletproof? Hvala za info
Jst bom letos vrgu gor te Atlas Sport Green 2 . Po review-jih zelo uredu guma za ta denar.Tud fotr jih je vozil enkrat na svojem avtu in je reku,da je bil z njimi zadovoljen.
Tudi sam sem najprej pomislil na tisto. Tista je imela rjavo usnje, mislim da 2019/3. Ta je 2019/4 in je ves čas na Štajerskem. Kaj pa tvoja @scania, kdaj jo bomo zagledali v oglasu? 🤔😁
Mal pozno ampak...😀
V četrtek menjali podložke injektorjev in očistili sito oljne črpalke. Menjali seveda tudi motorno olje in filter.
Dve podložki sta bili že kar fino načeti,ampak na situ pa je bilo samo na spodnjem delu malenkost teh oljnih saj.
Vse je opravil mojster Pelko 👍
Jaz sem gor nataknil za letos ene rabljene BF Goodrich g-Force Winter 2 letnik 19 z 6.5mm profila. Dimenzija 215/50R17 in sem pozitivno presenečen kako guma drži v mokrem. Skoraj isto kot po suhem. Nobenega drsenja skozi zaprte ovinke in kot zgoraj omenjate drsenja v krožiščih. Tudi po pomrznjeni cesti zadnjič v klanec čisto lepo brez zdrsavanja v prazno. Tko da jih bom verjetno naslednjič ko te zradiram vzel spet iste.
Na 08 letniku mi gorijo spredaj in zadaj, ko avto ugasnem, ne gorijo in ne piska za opozorilo, da so pržgane luči.
Če ima kdo ta letnik, mi naj razloži...
LP
Luči se ti avtomatsko prižgejo ob kontaktu in tudi ugasnejo. Tudi dolge luči ti na avto ne delajo,dokler je zunaj dovolj svetlo. Lahko pa samo poblendaš.
Ne vem kakšna je realna cena, ampak 16000 sigurno ne, na 13 500 pa dvomim da bo spustil. Po tej logiki bi jaz svojo, ki je letnik 2016 s 96000km in vsemi papirji od servisov prodal za recimo vsaj 17000? Moje skromno mnenje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pravite na ta avto? 2.5 motor z avt. menjalnikom,to dela ? Nimam izkusenj s tem. Imel sem Accorda 2.5 in je bil bomba,samo rocni menjalnik. Kake hibe na teh motorjih pri teh km,al je revno tako bulletproof? Hvala za info
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19587942&display=Mazda Mazda6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani