Dobro, mi imamo 16˝ gume, ampak to ne more biti taka razlika. Imamo pa dodatno ventilacijo, ki skrbi za "sveži zrak" tudi v tretji vrsti sedežev (tako, kot imaš v avtobusu pod stropom kanal in zračnike). Tudi električno ogrevano vetrobransko steklo imamo, pa gretje sprednjih sedežev in volana, pa... ... ... ...
Pa je vse skupaj, vključno s štirikolesnim pogonom, 40.000€.
Glej tvoj ima eno rižo zicov več.
Drugače pa ni daljši kot Octavia.
Imaš 16" felne. Matričnih verjetno nimaš? 4x4 je kakega jurčka.
Zakaj bi bil tvoj avto tolko dražji od Golfa/Octavie, če ga ni nič več?
Pač oprema in luksuz stane. Trenutno so avti grdo zrastli. Tako to je.
Če kupiš in kaj kupiš, se pa vsak sam odloči. Verjetno z razlogom Dacia-e in kitajci lastejo v prodaji.
Pa kakšno opremo pa imate? Katapult na desnem sedežu, da tečno babo izstreliš iz avta? In eno Malezijko pod šoferjevim sedežem, da ti sprazni jajca, ko imaš poln ku++c zastojev?
Mislim, naš FucksWagen s sedmimi sedeži in štirikolesnim pogonom je 40.000, vi se pa tu pogovarjate o dvokolesno gnanih petsedežnikih, a cena pa ista...
Vse ostalo je ista oprema kot na Focusu: ogrevano vetrobransko steklo, ogrevani sedeži, 18", boljši radio, metalic, matrični žarometi, head up display, družinski paket + vsi asistenčni sitemi.
Octavia po ceniku: 42.824,63€. Pa še za 2-4k opreme sem ven izpustil, ker je na Focusu nimam.
da bi dal 45k€ za VW.....ne hvala, ravno 2 meseca nazaj je sodelavec kupil novega golf-a karavana, ki je presenetljivo prostoren (dizla, očitno še vw vrača nazaj v dobo dizlov), po neki akciji za 24k€, torej zakaj bi dajal za passata, kjer je vse isto kot v golfu 20k več ?!?.....(to kako se pelješ ne bom komentiral, ni pa slab avto, ampak jaz ga ne bi imel :)).
Golf/Octavia približno iste opreme, kot moj Focus s 2.0TSI je ca 40k€.
Nope. Tudi, če imaš platišča, ki so po merah zapisana v homologaciji, a so aftermarket-ne original, moraš imeti po zakonu homologirane tudi te. Sem že napisal, da so enega pred menoj z mercedesom zavrnil na tehničnem zaradi tega.
AMZS in AVP, pravita da ne.
Samo neoriginalne felne imajo rekdo res enake mere.
Kupil nove gume in jih grem danes premontirati. Pravi vulkanizer v kolikor stare gume pri njemu pustim se dodatno placa 2€/gumo. Wtf? Od kdaj imajo pa sedaj to foro?
Meni je to htel kasirat pred leti, ker niso bile pri njemu kupljene, je rekel.
pred 17 urami je NevLado napisal:
Koliko je ta črtica do profila? 3mm ali je kaj manj?
Jaz pa kar poklikam preko e-uprave… pa ni treba nikamor hodit… pa še ceneje je
Drži. Celo je nekaj malega ceneje preko e-uprave kot na upravni enoti. Ampak OCD ali pa trajnostni vidik (izberi kaj imaš raje) mi ne dopuščata vsako leto nove prometne.
Uf, s tem se pa strinjam. Če že statistiko uporabljajo za vsako sranje, bi lahko bilo jasno oz. bi lahko upoštevali, da je manjša možnost nezgode pri manj prevoženih km.
Mnja, na koncu poklicni voznik naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom.
Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere.
Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.
Jaz čakam svoje iz novegume.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani