Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

A niso bli tut prej že? 🤔 Imam 2010 letnik. Sicer jih pa lahko zapiram samo na knof, niso avtomatsko, na zaklepanje avta. Sam čeljust je pa štekala očitno in je ploščico pobiral. Očitno ne vedno in ne čist, ampak vseen dovolj. Ploščice pa diski so ATE in sem jih menju Junija 2022, pa sem takrat fajn lepo spucu čeljust, vodila, podmazu... Slabi dve leti, pa sm pršu na želez, na zadnji desni. Sm pa biu na šihtu, zato sm mogu to hitr reševat in sprot. Potem sm gnjavu mehanika tam zraven, če mi lahko pogleda, kaj mi lahko še dans dobi, ker mu itak materjal vozjo dvakrat na dan, pa še popust ma, da grem jst lepo z avtom dons nazaj domov tut. Nisem prov velik kompliciral, naroču ATE, pa niso ble enake, vrnu ATE, potem sm vzel neke Optimal, ker je blo na zalogi in zadnjič je že nekdo spraševal na forumu o njih. Bom lahko s prve roke povedu 😄 Diska hvala bogu nism ferderbu. Za čeljust mi je pa reku, da načeloma ne rabim menjat obeh, na zalogi je bla pa samo ena za 123€, niti ne vem zdele katera, rabu sm jo tko al pa drgač. Dal jo je za 108€

Drugač pa ni nič vlekl avta, smrdel, tresl, karkol, tut zdej, k mam novo, nimam neki občutka, da bi avto bolj potegnu 😁 Dinozavrski motor, jebi ga

Gledat sem šel pa, ker mi je pri namotanem volanu mal zaružilo, ko sm bremzu in sm mislu, da so verjetno opozorilni kontakti pr sprednjih ploščicah.

Popravljeno od samSimon
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 17 urami je sportman333 napisal:

Evo za fane Forda :) -> imajo dizla in 4x4......🤣

WWW.RTVSLO.SI

Na slovenske ceste smo pospremili zastavonošo serije tourneo, model tourneo custom, ki je naredil še korak naprej v udobju in meri tudi na zahtevne stranke. Pri Fordu v velikoprostorcu ponujajo razkošje...

2500km do zdej naredu z njem in še kar nobene lučke 🤭

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

V moji neumni dimenzijji 215/50 R17, so tele Michelinke kr bogatija... 150-180€ 🙄

Edit: Na gumo 😅

Popravljeno od samSimon
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Sej ne razumem zdej kaj točno me sprašuješ. Od kje mi to? Živi dve bajti stran od mene, bom že vedu kaj se na vasi dogaja 😄 Jst sm že živu pred internetom, ja in šel v korak s časom/tehnologijo, ampak to je starejši gospod, vaški možakar, kateremu lahko daš kosilnico popravt, računalniki, vlogi in forumi pa niso neka vrlina lokalnih starešin tuki. Pa da me ne bojo zdej vsi 50+ letniki s foruma napadli, ne, ne mečem vas vseh v isti koš, ampak dotični primer je pač tak 😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Dvomim, da je mojster sploh v življenju biu na kakem forumu. Še telefon ma na tipke. On se predstavlja sam po vaških bifejih, to ga pa že tko vsi poznajo 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 2 urama je DonFelipe napisal:

A je to tisti zeleni tam pri Žagi?

Možno, da se tut kej tam okol smuka, sicer pa je možakar doma višje gor, nad osnovno šolo. Drugače res dober stroj 👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolna lucka
Napisano

Lahko je samo losan konektor enega od senzorjev trka za aktivno zaščito peščev. Lahko je tut eden od obeh aktuatorjev, ampak težko vrjamem. Za preverit oba senzorja bo treba snet odbijač, ker sta pri robu traverze, vsak na eni strani. Mogoče je kak  mal oksidiran, vlažen, ali pa samo razrahljan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

licarska in kleparska popravila
Napisano

Vrata pridejo surova. Če je vdrtina na pregibu ti sicer lahko proba ven porinit, ampak najverjetneje ne bo šlo perfektno. Potem je pa tko, en majstr ti bo šel avtomatsko pokitat, drug bo pa forsiru nova vrata in reku, da ti kit zna pokat kasneje. Glede na to, da je avto vozen, bi jst čaku nova vrata, ki imajo verjetno tudi malo daljši rok dobave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.