Opažam, da ima veliko ljudi diesla. Oz. se ravno ne sekira glede prevoženih kilometrov. Gledam CD175 AWD AT par let staro. Sicer bi raje bencinarja zaradi mojih kratkih razdalj (cca 15k letno) vendar je lepo opremljena in tudi cena je kar OK.
Koliko jo bodo ubile krajše razdalje? Ok na vsake toliko časa se jo malo spiha, da se DPF spuca. Rajši ne kot ja? Pelko pravi, da naj bi bili letniki 2018 in gor čisto ok. Težave so bile pri prejšnjih dieslih.
Sam imam M6 2016 AWD 175 avt. Zdaj med korono imam praktično same kratke vožnje, pa ni nobenih težav. Kot so napisali ostali, malo po paziš, da vsaj kakšno regeneracijo oddela celo in to je to. Vsake toliko ga pa malo "spihaš". Saj konec koncev paše to tudi šoferju, ne samo avtu
Komplet vseh zarnic (kabina spredaj, kabina zadaj, predal, lucke v sencnikih, prtljaznik) in plasticno orodje za lazje odstranjevanje plastik... me je kostal slabih 25€ s postnino vred... Prislo je v 10 dneh ...
WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Mazda CX-5 LED Innenraumbeleuchtung Premium Set 8 SMD weiß Canbus KE KF CX5 bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
Leva LED, desna origanalna zarnica ...
Enake sem nabavil za očetovo CX-5 in za mojo 6. Zaenkrat delajo super
V dimenziji 224/45/19 izbiram med Bridgestone Blizzak in Firestone Winterhawk 4. Se splača dat več za Bridgestone ali je Firestone prav tako spodobna guma, ki bi morala zadostiti povprečnemu soferju?
Govoriš o kartah ali infotainment sistemu? Če govoriš o infotainmentu, itak delajo tudi stari, novejši nekaj bi bili v večini kozmetični popravki. Karte pa tiste kot imaš, delajo. Gre samo za update koliko se ujemajo s stanjem cest v realnosti
Kolikor vem, se v večini s posodobitvijo odpravlja kake bug-e, kakšne majhne popravke grafike. Večja posodobitev je bila, ko je prišel ven android auto/car play, da je modul kompatibilen z infotainmentom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Redni servis pri 80kkm.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani