Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

Gledam izkljucno 6ko. S trenutnim dieslom sm naredu 270000 brez ene okvare zato me tudi tanovi diesli zanimajo..ampak sem vmes tudi zamenjal sluzbo in nardim pol manj kilometrou..cca 15000 na leto in me zaradi tega pa bencinar zanima. Boom se mal precekirou forum in do spomladi se bom oa ja odlocu hehe.

Hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Pozdravljeni forumasi 🙂 

Enkrat splomladi bo cas za menjavo moje mazdice, pa me zanima kako je kej s ta novimi diesel motorji, pa tudi bencinarji, ker me vedno bolj mika bencinarja nabavit (izkusenj z bencinarji pa nimam) 🙂 kaj se bolj splaca? Stroski,okvare in kar spada zdraven heh

Gledam pa karavan od 2016 letnik naprej (pogojno 2015)

Hvala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda2 2008 da ali ne?
Napisano

pozdravljeni.

 

s punco kupujeva ?e en avto bolj "mestni" in sva najdla eno mazdico 2,pa me zanima ?e je z njimi kej problemou in kako je s porabo po mestu? ker se ga bo uporabljalo ve? ali manj samo po mestu. motor pa ima 1.3 85km 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 dodatna oprema
Napisano

Lep pozdrav!

 

Sem ponosni nov lastnik mazde 6 GH 2010 letnik ampak je zelo oguljena kar se opreme ti?e ( bla tut cena primerna heh), pa me zanima kako je z dodajanjem dodatne opreme? a se sploh spla?a?

 

hvala za odgovore :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.