Me veseli,da jo ful cenite,sem presenecen in komaj cakamo,da si jo lastimo. Pred nakupom vecjega avtomobila smo se ze lani odlocali med mazdo 5,peugeot 307,ford s max in smo izbrali peugeota. Mazda je bila za nase finance ?e malo predraga,fordi tudi,razen 2.0 bencinski,pa je to velik strosek glede bencina,pa smo pol vzeli peugeota hdi. Pa nam dela danes same probleme,ce eno popravis,je ze drugo nekaj narobe. Saj ne recem da pri japoncih ni okvar,ampak tukaj pri peugeotu so same brezvezne,vse v zvezi elektronike. No pa kiler je spustil plin za klimo in spet strosek... Meni in moji je ze bila od nekdaj vsec ta mazda,vsakic ko jo vidima,si recema vauu,a ni svetovna....
Servisno knjigo ima potrjeno,tud servis je bil opravljen od zavor,diskov,olje,filtri pri 196tkm,sedaj jih ima 204tkm. Pa itak delamo malo km. Jutri pa bom vse videl na lastne oci . Pa javim...
Thx obema za odgovore. Saj pravim glede zadnjih vrat,ki nam bodo resile muke iz parkirisca,ker najina ta vecja dva nenadzorovano odpirata in butata v sosednje avtomobile nam bo avto vsekakor dobrodosel.
No,saj tisto tak morajo biti redni servisi,kot pri vseh avtih. Vem pa,da vsaj elektronika bolje deluje in mehanika,izkusnje iz Nissana... Avto je svetlo moder,tak da vrocina ne bo tolko tolkla v notranjost,tudi ima temna stekla. Pa po avtonetu gledam,da ful prodajajo diesle pa nekaj malega z 1.8 motorji. Pa itak imamo bolj ravno cesto pri nas,ni nekih hribov,pa glede otrok sem bolj umirjen clovek glede voznje,pa mislim da bo za velik avto 1.8 dovolj . Samo se eno vprasanje,a ima ta motor verigo al jermen?
Lp vsem. Kot druzina s tremi otroki se odlocamo za nakup rabljenega vozila Mazda 5,kar ji gre v veliko hvalo zadnja drsna vrata. Ker imamo v lasti kot druzinski avto Peugeot 307sw,nam ta ze posteno dela sive lase,popravila ena za drugo pa je letnik 08. Ker imam tudi v lasti Nissana Almero letnik 99,pa ?e vse dela kot more,nobenih te?av,zato se odlocamo za samo avtomobile japonskega porekla. Zato vas sprasujem kako se obnesejo Mazde 5,ta ki ga mislimo kupit je letnik 06,204tkm,vsi servisi. A se radi kvarijo 1.8 benc.motorji,diesel nam ne pride po?tev zaradi premalo kilometrov,saj se vozimo vecinoma po otroke v solo in nazaj,tu pa tam se kam dlje. Hvala za kaksno informacijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me veseli,da jo ful cenite,sem presenecen in komaj cakamo,da si jo lastimo. Pred nakupom vecjega avtomobila smo se ze lani odlocali med mazdo 5,peugeot 307,ford s max in smo izbrali peugeota. Mazda je bila za nase finance ?e malo predraga,fordi tudi,razen 2.0 bencinski,pa je to velik strosek glede bencina,pa smo pol vzeli peugeota hdi. Pa nam dela danes same probleme,ce eno popravis,je ze drugo nekaj narobe. Saj ne recem da pri japoncih ni okvar,ampak tukaj pri peugeotu so same brezvezne,vse v zvezi elektronike. No pa kiler je spustil plin za klimo in spet strosek...
Meni in moji je ze bila od nekdaj vsec ta mazda,vsakic ko jo vidima,si recema vauu,a ni svetovna....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani