Skoči na vsebino
Nakup Mazde 5
Napisano

Hvala Janez za odziv :)

Bil na ogledu, zaenkrat mi je všeč, edino vprašanje glede feltn (ni sicer bistveno, pa vseen) - je normalno, da so vse 4 tako grozno korodirane?? Kej takega še nisem videl, pa sem mel že kar nekaj alu felg v 20 letih  🤔

Sicer pa čakam, da grem še z mehanikom pogledat, če da še on zeleno luč, pol pa akcija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 5
Napisano

Pozdravljeni.

Zanima me, če ima kdo izkušnje z Mazdo 5, konkretno gledam letnik 2012 s CD116 motorjem - vsaka izkušnja/nasvet bo dobrodošel :)

Sicer delam dnevno 2x20km + kakšna relacija za vikend. Gledal sem bolj bencinarje, ampak mi je zdaj tale padla v oči.

Gledam pa konkretno tole:

1081258.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda5 CD116 TE SLO-1.LASTNIK..., letnik:2012,6890 EUR :: www.Avto.net ::

Hvala za pomoč, mogoče pa dobi MX-5 večjega brata v garažo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

Svetujem ti d pogledas na avtonasveti.com pa po forumu, kjer ti pise kaj so sibke tocke. In tud na moji mx5ki se je to pokazal;rja,alternator,rosenje prednjih luci... sicer pa ,avto dobesedno zasvoji,tk d kr korajzno pejt pogledat uno gorisko,ce ne druzga gres na izlet?

Men ni niti za sekundo blo zal d sm kupu svojo...

se mi je cist drug svet odpru s tem avtom...

Sicer pa sm najdu tud tole... cena je mal optimisticno visoka,ampak to se ze gliha...

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10855315&display=Mazda%20MX-5%201.6i

Fajn je d je ze prenovljena,za razliko od goriske... lepsa armaturka,sedezi z integriranim vzglavnikom,lepsi volan,baje tuljave rade crkujejo pred FL,vsaj tko pravijo na avtonasvetih...

Na?eloma mi je FL lep?a, ampak bi bil tudi z lepim primerkom pred FL zadovoljen, pa ?e prevo?ena kilometrina mi je bolj v?e? pri tej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

Js sm iz Meng?a pa lahko proba? pri meni, sicer marsikatera stvar na avtu ni ve? original, ampak za okvirno predstavo bo kr ok :bravo:

Oglasi se na PM pa se zmeniva bol to?no, kdaj se dobimo pri Ravbarju :zvizga:

Hvala za testno vo?njo! :) Skratka, tudi s 187cm za volanom gre :)

Zdej pa v iskanju prave...pozna kdo tisto gori?ko z avto.net? Trenutno edini aktualen primerek se mi zdi...razen ?e ?e kdo ve za kak?no? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mika me mx5ka...
Napisano

Malo si sposodim temo :)

Zanimam se za nakup mx-5ke, pozna kdo spodnjo?

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10995286&display=Mazda%20MX-5%201.6i%20Base

Sem iz Dom?al, avto pa z Gorice, tako da bi mi kak?na informacija prav pri?la predno bi ?el na ogled :)

Aha, pa ?e moja dilema - bi se s 187cm spravil vanjo? ?e se kdo iz bli?ine LJ javi za poskusno se usest v njegovo mx-5, dam za rundo :)

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.