Bil na ogledu, zaenkrat mi je všeč, edino vprašanje glede feltn (ni sicer bistveno, pa vseen) - je normalno, da so vse 4 tako grozno korodirane?? Kej takega še nisem videl, pa sem mel že kar nekaj alu felg v 20 letih 🤔
Sicer pa čakam, da grem še z mehanikom pogledat, če da še on zeleno luč, pol pa akcija
Pohvale g. Pelku (oz. celotni ekipi) za oba servisa, opravljena v tem tednu - zdaj pa upam, da spet redni ?ez eno leto, ampak ?e se ?e kaj poka?e, vem kam ga peljem porihtat
Svetujem ti d pogledas na avtonasveti.com pa po forumu, kjer ti pise kaj so sibke tocke. In tud na moji mx5ki se je to pokazal;rja,alternator,rosenje prednjih luci... sicer pa ,avto dobesedno zasvoji,tk d kr korajzno pejt pogledat uno gorisko,ce ne druzga gres na izlet?
Men ni niti za sekundo blo zal d sm kupu svojo...
se mi je cist drug svet odpru s tem avtom...
Sicer pa sm najdu tud tole... cena je mal optimisticno visoka,ampak to se ze gliha...
Fajn je d je ze prenovljena,za razliko od goriske... lepsa armaturka,sedezi z integriranim vzglavnikom,lepsi volan,baje tuljave rade crkujejo pred FL,vsaj tko pravijo na avtonasvetih...
Na?eloma mi je FL lep?a, ampak bi bil tudi z lepim primerkom pred FL zadovoljen, pa ?e prevo?ena kilometrina mi je bolj v?e? pri tej
Se priporo?am za sliko 4letnika v takem polo?aju, ker si res ne predstavljam. Sin je star 2,5let, je ?e presegel 100cm vi?ine in v naprej obrnjenem sede?u so ?e noge vsepovsod.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala Janez za odziv
Bil na ogledu, zaenkrat mi je všeč, edino vprašanje glede feltn (ni sicer bistveno, pa vseen) - je normalno, da so vse 4 tako grozno korodirane?? Kej takega še nisem videl, pa sem mel že kar nekaj alu felg v 20 letih 🤔
Sicer pa čakam, da grem še z mehanikom pogledat, če da še on zeleno luč, pol pa akcija
Povezava za deljenje
Deli na druge strani