bojch23 2 Napisano 20. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 20. marec, 2017 danes dobil kartico. vse deluje super in zato hvala koroska18 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bojch23 2 Napisano 14. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 14. marec, 2017 A mas ksne pametne aplikacije k si jih sam nalozil oz kje bi jih lahko nasel Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bojch23 2 Napisano 12. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 12. marec, 2017 Zanima me kako je s posodobitvami sistema. Je to potrebno pla?ati na servisih? Ma kdo kak?ne izku?nje s tem oz je kdo ?e sam to posodabljal? hvala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bojch23 2 Napisano 10. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 10. marec, 2017 Ok hvala. Sem narocil Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bojch23 2 Napisano 10. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 10. marec, 2017 A pa ce kupim to kartico na ebayu in mam cez pol leta redni servis in mi tm nadgradijo CMU, bo stvar se vedno delala al bodo problemi? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bojch23 2 Napisano 5. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 5. marec, 2017 ?e koga zanima, sem na?el na netu tole: https://mega.nz/#F!wFUnxJLL!imw_oFN0kK7bCANQGrhooA Kot sem razbral z nekega foruma, ljudem ve?inoma deluje. Jaz ?e ne morem preizkusit, ker ?e nimam avta. A je kdo ?e probu tole? Mu dela? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
danes dobil kartico. vse deluje super in zato hvala koroska18
Povezava za deljenje
Deli na druge strani