Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Nekateri so mnenja, da ce na zunaj izgleda enako, da tudi je enako... ceprav je cena 10x nizja :) ... SIcer ne trdim, da uporablja Zgajnar kaksno boljso kakovost kamere... ampak vem pa iz lastnih izkusenj, da ce ne zunaj izgleda enako, da ni nujno, da tudi je enako.

Konkreten primer je recimo skupinski nakup avtokamere, ki se je pred casom izvedla tukaj ( http://goo.gl/t7GggZ )... Gre za model kamere z oznako F900LHD. Kamera je bila sicer res poceni (okoli 36?) vendar pa se tezko primerja z originalom (tale konkretno je bila kopija) katere cena je bila okoli 100 U$D ... Tukaj so opisane razlike med "fake" in "originalom" >>  https://dashcamtalk.com/dod-f900lhd/

Mimogrede. Kdo od teh, ki so jo takrat kupili, jo se ima in mu se deluje? Moja je hitro crknila a je potem Jures zrihtal, da sem dobil drugo, ki sem jo potem prodal naprej po enaki ceni... Sosed, ki jo je kupil, je tudi nima vec, ker ni bil zadovoljen z njo in je potem kupil neko drazjo ...

Porocaj, kako se bo zadeva obnesla ... 

Meni ?e vedno deluje...:D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

Da smo si na jasnem, moja zahteva po izbrisu nima veze s klubom, foruma?i - enostavno se ne veidim ve? tukaj, ker vsebina ni ve? forumska, ampak je ratal to en socialni chat tool.

Odgovarjam le ?e tistim reve?om, ki v tehni?nih te?avah i??ejo re?itve za svoje mazde - to je do nedavnega bila kvaliteta foruma...od 2012 naprej pa............+ osebna odlo?itev da se malo podatkov zbri?e.

Se pa strinjam, da odkar je klub so se stvari zmedle, ljudje se morajo odlo?iti ali tukaj nastopajo kot foruma?i ali kluba?i - navsezadnje je to Mazda FORUM.

+1....?ekiram forum dnevno, samo je res kot je napisal jures "en socialni chat tool". 90% vpisov je v temah, ki se skoraj ne ti?ejo mazd-razen posredno...?e bi si to ?elel, bi se prijavil na facebook....

LP A

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

?e mi najde? mazdo 3,6,5,7 in stara cca 3+ let in NI popolnoma ni? rjava ?astim :cheers:

moja je italijanska letnik 2003 pa je v primerjavi s slovenskimi zelo malo rjava...pa tudi ohranjena je bila-razen odbija?ev.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Oo, a je kdo imel gume dunlop sport maxx tt 16 col? Moram letos kupit nove, pa ne vem, kaj naj kupim. Lani sem imel michelin pilot sport 3, samo imajo premehke boke za na?e ovinkaste ceste...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Mislim, da nima smisla razpravljat kdo je ve?ji lopov itd..., po moje je edina mo?nost za SLO tehni?na vlada, torej strokovnjaki iz vseh strank na svojih podro?jih v vlado in bomo izplavali iz te krize,druga?e pa bo po starem, na?i - va?i, narod pa bo ?el na barikade.... ker mu ne bo drugega preostalo!

Vsaka ?ast Italijanom, ki so sku?ili, da ni ve? ?as za ?ov in zajebancije Berlusconija in so postavili majstra, ki bjih bo 100% popeljal z roba prepada., Mi pa po starem, na?i va?i, beli rde?i,Jan?a Ku?an, ma kaj ?e ni ?as, da se streznimo?!? :vskalo:

Tudi po moje bi bla najbolj?a re?itev tehni?na vlada. Samo zdaj je kar je in upam, da bo Jankovi? (s podporo koalicije) dobro in sproti re?eval probleme. ?loveka (oz. koalicijo ali vlado) ?e v naprej ozna?evati kot neuspe?no (se pravi,preden je sploh sestavljena) se mi zdi pa zelo nezrelo/butasto. Pustimo ?asu ?as. Saj ?e bo/bodo slu?ajno delali prevelike pizdarije, ne dvomim, da bodo nekateri poskrbeli za ponovne pred?asne volitve. Zato naj se po?aka s kritiziranjem oz. po drugi strani hvaljenjem do takrat.

Glede na razplete po Evropi pa bomo po moje itak dobili jasne namige ( beri navodila, ukaze), kaj oz. kako bomo morali dolo?ene stvari narediti....upam pa, da se motim.

LP A

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

jaz moje v dveh letih ve? kot 180 ?e nisem nateral :blush: . Prihajam iz severnoprimorskega konca, kjer smo bolj mojstri ozkih cest, ovinkov in pospe?kov, kon?na hitrost pa nikoli ni pri?la v po?tev. Bom pa probal, seveda, ste tud mene zrajcal :hudicek:

Aha, potem se vozimo po istih krajih.... :P Pozabil si ?e dodati nenadnih izogibanj lukenj, kamnov in blesavih Italijanov na cesti... :P:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Da ne bo? razo?aran - Michelin, ko se enkrat malo obrabi ne prime v de?ju ni? ve?. 140KM diesel Passat je na normalnem mokrem asfaltu vrtel v prazno, ko si dal v drugi gas. pri pospe?evanju mimo cestninskih ku?ic pa je v prazno ?lo celo v tretji prestavi. :(

Tudi jaz imam pilot exalto PE2, pa to ne dr?i! Tudi letos(drugo leto gor) dr?ijo v mokrem kot je treba. Sedaj sem pa naro?il pilot sport 3, ker so nadomestile pilot exalto PE2-pa bomo vidli. NA gume-pnevmatike so 205/55R16 W za 88,13?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mah meni se zdi da nekateri se drzite dizla kot pijanec hloda in ne odstopate od tega. Pa ne me narobe razumet, mam in mel dizle, kot tudi LPG.

Skratka, ?e ti je bolj v?e? bencinar potem defakto LPG in si na istem.

Meni osebno so ljub?i bencinski konji, ampak teh mora biti toliko ve? kot pri dizlu in si kljub mo?nej?em motorju na istem.

Pozimi mi je dizel katastrofa, brez Webasta je u?as, trese ko ....pa samo poglejte (na?tejte napake dizlo in bencinarjev tam od 3h let naprej v na?em forumu - o teh vzdrzevanjih govorim + olju za DPF)

?e pa kdo doma servisira ali pri frendu je pa to poceni ja....

Mah, meni osebno sploh ni fore, al je bencinc ali dizl. Ko sem kupoval 6, se pri nas pa? ni dobilo bencinarjev. Pa tudi predelava na plin mi ne pride v po?tev, ker imam najblji?jo LPG ?rpalko dobrih 50 km stran. Mi pa gre na ?ivce, ker se v teh debatah zmeraj toliko poudarja, koli stanejo servisi za dizla. Se strinjam, da je veliki bolj drag, ter tudi to, da gre lahko ve? narobe pri dizlu kot pri bencinarju. Vendar pa je v mojem primeru, ko ni ve? garancije, servis res poceni oz primerjiv z bencinarjem-sama vo?nja pa je bolj poceni!

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pa sej ni? ne oporekam - sam gola dejstva sem napisal pa je spet ogenj v strehi :hohoho::hohoho:

Aja Jures sem sli?al, da baje servisi za plinsko napeljavo tud niso zastonj pa Flashlube teko?ina ima tudi svojo ceno :blush:

Se ne kregam sam dejmo vsa dejstva na mizo ne pa da je takoj treba vedno servis diesla omenit kot pa da so ostali servisi djabe. :blush:

Pa da se tole spet ne bo razvilo v neverending flamewar LPG vs. benz vs. diesel je tu moje mnenje.

?e ?e ima? bencinarja in so tvoje vo?nje v kosu dalj?e od 10km oziroma, ?e ti je bencinar bolj v?e? je LPG nadvse dobra zadeva in ti definitivno pomaga pri zni?evanju stro?kov. Ve? kot prevozi? bolj se pozna razlika.

ne vemm kaj vsi govorijo o neki veliki ceni servisa za dizla-moj naslednji redni servis (olje, oljni filter, filter kabine) z delom me bo ko?tal cca 80?. Kar se mi ne zdi drago!

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.