?e ena. Zaradi ?esa bi bila lahko menjana motor in turbina? Koliko je pri mazdi garancije na vgrajene dele? ?e so mu garancijsko menjali motor in turbino, potem mora biti tudi nekaj garancije na to dvoje.
Tale zadnja mazda, ?e ima res menjano ma?ino, bi jo takoj kupil, ker mora imeti obvezno ?e garancijo-druga?e bi te ?akal veliki servis na 120 kkm. Pa ?e v slo je kupljena, nima? kaj zgubiti. Podrobno poglej obrobe okoli zadnjih koles, ker rade rjavijo(rak rana pri M6), kar lahko tudi zbija? ceno-na servisu ti te blatnike porihtajo takoj, ker ima? 12 let garancije na prerjavenje(pri meni je bilo isto). Cena pri tem avtomobilu je kar sprejemljiva. Obvezno se pelji na probno vo?njo,tale avto mora iti zelo tiho in umirjeno-za primerjavo ti lahko dam tudi jaz en krog pa da vidi? primerjavo z tem ki ga misli? kupit, samo nevem od kod si,pa da bi se dobila.Sam sem tudi presedlal iz Honde civic na M6 pa mi ni ?al.Kar po?asi si poi??i dober avtek ,pa ne hitet.
Niso tolk va?ni oktani, kot pa sama kvaliteta bencina. Moje izku?nje pred 12 leti, ?e sem avto tankal v Avstriji (npr. 95 okt.) je imel kon?no hitrost kot tudi mo? za kak?nih 10-15% ve?jo(takrat ?e pri 101-ki). Mislim ,da se je zdaj kvaliteta bencina v SLO dost pobol?ala kot pred leti ampak ?e vedno ne tak kot pri na?ih severnih sosedih. Sem lani preizkusil, ko sem tankal v Avstriji-avto je dost bolj?e potegnil ,motor je bil ti?ji itd..
Jaz sem tudi zainteresiran za en kos,dajmo se zmenit za ve? kosov pa bodo potni stro?ki manj?i. Sam sicer nisem ?e nikoli ni? kupoval preko neta, ?e pa to kdo ima in kupuje pa se priporo?am za en kos.
Mojo mnenje je enako kot va?e -prava euro?upa za kozlat. Na?a se mi je zdela zelo dobra v primerjavi z ostalimi, ampak bi pa lahko naredili pravi show ?e bi uporabili ?e zelo kvalitetno odzadje svetlobnih efektov,ki so jih imeli na voljo -bilo pa vse v eni temi ,ni? plesalcev, ki lahko zelo popestrijo odzadje, skratka mrtvo.
Na?i moderatorji al kak se jim re?e, ko imajo "stage image & performance " preko so zatajili na celi liniji.
Bil sem pa ?okiran nad francozi, ?e bi kdo videl mene pa mojo ,ko sedima pa gledama z odprtimi usti in bi se verjetno smejali ?e celo no? .
Pri?akoval sem malo ve?, pa nevem ?e bom ?e kdaj gledal to ?upo!!
Jaz sem pri moji 6-tki nazadnje tankal ,ko je lu?ka ?e dolgo gorela, pa je bil kazalec na 0, pa je ?lo not 55l nafte , BC je ?e nekaj ?asa kazal okoli 120 km pol pa ?e samo ?rtice, pa sem raje ?el tankat.Po moje BC
malo ?vingla,tak da se raje dr?im lu?ke in ?tevca ,BC pa imam samo za info porabo itd..
Pri generaliju ti agent na licu mesta naredi ?e dodatne popuste, zato se ne zana?at na internetne izra?une, ker niso pravilni-pride previsoka cifra, sem sam preiskusil.Prvo sem sam isto kot ti ?el na internet pa delal vse mo?ne izra?une, pol pa sem ?el direkt do agenta pa so izra?uni bili ?isto druga?ni-bistveno ni?ji.
jaz osebno sem do lanskega decembra imel skozi 15 let bencinarja,zdaj ko pa sem si kupil dizla M6,pa vem da nikoli ne bi ?el nazaj na bencin.Nizka poraba 6-7l za 136 konjev ni dosti-normalna vo?nja,manj?e onesna?enje okolice-jaz gledam tudi na naravo,ogromni navor-v?asih kar pozabim menjati v ni?jo prestavo ker kar vle?e in vle?e in vle?e ,letno pa delam okoli 40-50k km,pozimi webasto segreje avto v par minutah. Je pa res da je to samo moje mnenje,in ne silim nikogar ,da naj kupuje dizla ?e mu ni v?e?.
Glede vzdr?evanja dizla, ?e je motor Evro4, je servihs kr hud. Pri M6 je samo olje 125 ? (ali starih 30.000 SIT).
Druga?e pa dizel rules.
Na moji mazdi M6-136km-dizel(l2003) sem pred 3 meseci naredil veliki servis (120.000km) pri poobla??enem serviserju v Zagorju pri savi, pa me je servis stal 155.000 sit,samo brez motornega olja,ker sem ga ?e prej menjal.Će primerjam glede na ostale avte v tem cenovnem razredu se mi ta veliki servis ni zdel pretirano drag.
Pri Ebayu sem posku?al naro?it to mp3 link, pa mam mal te?av s tistim pay pal-om. Mi lahko kdo mal bolj natan?no opi?e, kako poteka ta zadeva registracije in potem pla?il preko pay pala.
Kolk so meni razlo?ili, se mora? prvo prijaviti oz. registrirati na paypal-u, ?ele nato okoli nakupovat po internetu in pla?evati z paypalom.Se bom malo bolj natan?no pozanimal pa ti povem.
Hvala za info, saj operem ga lahko tud sam doma, pa s kak?no malo bolj?o polir pasto potegnem, mislim da bo to ?e nekak najbol?e tak za mene kot za moj ?ep.
Jaz uporabjam od Menzerne(?vabska profi polirna pasta).Najprej groba,pol fina in na koncu ?e liquid glass..
Alex ,kje lahko kupim to polir pasto grobo+fino+premaz(Menzerne)??
Je kdo od vas sli?al za firmo TOP FINISH iz Trzina. Ti spolirajo avto,da je kot nov pa ?e 5 let garancije dobi?- baje ker uporabljajo specialne polirne paste, sicer pa poglejte na ta link:
Moj leti po AC 205km/h po ?tevcu, dalje ga nisem mogel stiskat ker se ?e moral iti ven iz AC-kratka relacija MB-Sl. Bistrica. Za dizla kar lepo leti-ful fajn ob?utek.
Meni se je ful spla?alo avto zavarovat pri Generaliju .Mam avto z 136km pa se je meni poznalo, cca 20% ceneje kot na vseh drugih zavarovalnicah-preverjeno. Pa sem dal zavarovat AO+voznik +stekla,ogledala in divjad vse skupaj za 105.000 sit lani decembra. S tem da imajo stekla,ogledala in divjad vseskupaj v enem paketu.
Pa ?e tale moj agent se je ful potrudil pa vse finte razlo?il, kak pa kaj. Tud ?e imam kak?no nesre?o ga lahko takoj pokli?em pa mi svetuje-24 ur na dan.Jaz sem ful navdu?en pa bom ziher ostal ?e naprej pri Generaliju.
Tud zavarovanje hi?e me je stalo 30% ceneje kot ostale zavarovalnice, pa ?e ve? so mi ponudili kot ostale.
SEM NOVI LASTNIK MAZDE 6,NO ?E OD DECEMBRA LANI, PA ?E VES ?AS SPREMLJAM DOGAJANJE NA TEM FORUMU, PA MORAM RE?T DA STE ZAKON.FUL INFORMACIJ DOBI?, RES JE TA FORUM SUPER.
GLEDE AVTOSEJMA, PO MOJIH IZKU?NJAH, BI AVTEK REJE POSLIKAL PA VSE SKUPAJ DAL NA AVTO.NET.
TAK SEM NAREDIL JAZ ,KO SEM LANI PRODAL STARO HONDO,PASE JE KR HITRO OBRNILO.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale zadnja mazda, ?e ima res menjano ma?ino, bi jo takoj kupil, ker mora imeti obvezno ?e garancijo-druga?e bi te ?akal veliki servis na 120 kkm. Pa ?e v slo je kupljena, nima? kaj zgubiti. Podrobno poglej obrobe okoli zadnjih koles, ker rade rjavijo(rak rana pri M6), kar lahko tudi zbija? ceno-na servisu ti te blatnike porihtajo takoj, ker ima? 12 let garancije na prerjavenje(pri meni je bilo isto). Cena pri tem avtomobilu je kar sprejemljiva. Obvezno se pelji na probno vo?njo,tale avto mora iti zelo tiho in umirjeno-za primerjavo ti lahko dam tudi jaz en krog pa da vidi? primerjavo z tem ki ga misli? kupit, samo nevem od kod si,pa da bi se dobila.Sam sem tudi presedlal iz Honde civic na M6 pa mi ni ?al.Kar po?asi si poi??i dober avtek ,pa ne hitet.
NI NAM LAHKO!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani