Tisto v koloni gre z ICE tudi lepo, samo radarski tempomat rabiš. Lahko daš nogo lepo dol z gasa. Avto se sam ustavi in potem pritisneš resume na volanu in se odpelje naprej do naslednjega ustavljanja. Brez tikanja bremz in gasa s podplati.
Tko se je men uzad pocu. Pol pa prav "sm mislu da bo avto ustavu"
A zato so bile danes kar konkretne vrste na parih bencinskih servisih, ko sem šel mimo. Se mi je zdelo, da v tem grmu tiči zajec. Kakorkoli obrnemo, pri (popolnoma praznem) 50L rezervoarju torej teoretično privarčuješ celih 2 EUR, kdor je šel danes tankat. Teoretično sem napisal zato, ker če se je nekdo npr. namensko odpravil od doma in šel tankat, pa da ima do tja npr. 2km in še nazaj 2km do doma, potem je prihranka "kurckej", hehe.
Ce vracunas cas ki ga porabis do tja in nazaj + cakanje na bencinski, pol lahko recemo da si v minusu
Hankook so baje dobre, niso pa več tako poceni.... 👍😉
Mislim, vseeno so za mojo 3ko, ene 30-40eur po komadu cenejse kot continental, ampak, glede na to, da so cenovno tm tm z continental, mislim da bi znov kr continental vzet
Mi smo takrat še imeli dva avta: Mazdo 5 in Mazdo BT-50. Pa so v šoli naše otroke nekaj zezali in jim en (doma imajo že tretjega ali četrtega VW Arteona, vsako leto pa en teden dopustujejo v apartmaju v Splitu) reče:
- "Pri vas še svinčnike kupujete na kredit!"
Pridejo naši otroci domov in začnejo mojo ženo spraševat, kaj je to kredit. Tu ti je takoj jasno, kakšno je stanje po družinah: imajo samo dva otroka, ampak debata o kreditih je pri njih tolikokrat "na tapeti", da še otroci vedo, kaj je kredit in čemu služi. Ampak doma imajo pa Arteona... Pri nas pa smo takrat imeli eno zgonj... se pravi zvoženo Mazdo in eno še bolj zvoženo Mazdo. Pa kamp-prikolico in vsako leto vsega skupaj vsaj pet tednov na potepu...
A za kaksen dan vec pa zmanjka soldov? Krediti pa nov arteon niso pocen
Ma ... pri nas tudi ne vidis revscine, ker vsi hocejo na ven pokazat kako so uspesni. Folk zapufan do vratu, samo da se kaze naokrog. Najbols se pa ta mentaliteta vid, pred kaksno fabrko, k vids s kaksnimi avti pridejo na linijo delat.
Pa to je ze kar nekaj cajta. Ce imas M+S moras imeti snezinkico.
Sem su pogledat kaj je fora. U glavnem, na kratko, celoletne gume so prepovedal, se prav, pri njih mors imet m+s s snezinkico. Brez snezinkice pa niso vec ok za zimo
Potniški so še v redu, ker ko enkrat preračunaš na potnika, je to par litrov na uro po osebi. Bl so moteči privat avioni, sploh ker nam določeni trobijo kako se moram manj vozit, oni pa s privat avioni naokol
Glede na to da delam 40k na leto ne vem če je ravno računica za dinota
Drugače pa me je nekdo očitno prehitel in kupil avto pred mano.
Hvala za nasvete, uporabno za naprej.
Sem ze parkrat napisov na tem forumu, ko sem jest delov 40k km letno, sem vprasov direktno na servisu dizel al bencin, mi je reku da nj kr bencinarja vzamem. Ce se dobr spomnem so se enemu na tem forumu to rekl, mislim da je bil @Janez007, nisem pa 100%, tako da me bo popravu ce se motim
Leta 2006 je bila v ameriki narejena raziskava zakaj ljudje ne dajo zmigavcev. 42% ljudi je reklo da nimajo casa
Vem da je bila pred korono tudi v evropi narejena ta raziskava, samo ne najdem clanka, je bil pa rezultat dokaj podoben, oz. so bl direktno napisali, da okrog 50% ljudi je preneumnih da bi dali zmigavc (ni casa, ali pa pozabijo ob vsem dogajanju naokrog)
Jaz sem imel odlične izkušnje z Adriatic Slovenica. Zdaj, ko so pod Generali, je bilo prvo leto še okej ... Zadnja ponudba, ki sem jo prejel, me je pa razočarala.
Saj vem, da se zavarovanja dražijo, ampak ... Vse bolj me ima, da bi dal zavarovat samo osnovno + kake luči in ogledala pa mogoče divjad. Kasko zavarovanje namreč doseže že lep % vrednosti vozila ... in vsaj v mojih očeh vse težje upraviči nakup (se pač ne zaletavam, najpogosteje mi kdo drug povzroči škodo).
Mene je najbolj zmotilo to da se je v triglavu v 6 letih podrazilo zavarovanje za vec kot 50%. Zj sm od allianz dobil zavarovanje cenejs kot sem placov prvo leto na triglavu (torej, 6 let nazaj je bil triglav drazji kot allianz zj).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako prvi odstavek preberi.
Kam odnesti izrabljene pnevmatike - MojPrihranek.si
Bi pa reku da ima tvoj vulkanizer neko neumno foro, meni se niso zaracunal tega, ceprov nikol nisem kupu gum tam kjer sem jih menjov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani