Bedanc 0 Napisano 3. marec, 2017 Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect) Napisano 3. marec, 2017 Kako se naradi update preko toolboxa? Tudi sam sem kupil kartico na ebayu pred mesecem dni. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bedanc 0 Napisano 1. februar, 2017 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 1. februar, 2017 Prasko nad kolesom Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bedanc 0 Napisano 18. januar, 2017 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 18. januar, 2017 Zunaj in znotraj po sedezih 340 eurov. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bedanc 0 Napisano 17. januar, 2017 Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 17. januar, 2017 Na novo Mazdo 3 sem dal nanesti Toyota protect, da bo dlje ?asa nova. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bedanc 0 Napisano 17. januar, 2017 Mazda 3 (2014) Napisano 17. januar, 2017 Ima? prav. Tudi jaz sem kot novi kupec opazil, da leve roke ne morem nikamor nasloniti. Pri desni me pa moti, ker naslona ne morem premakniti. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bedanc 0 Napisano 13. januar, 2017 Na kaj paziti pri prevzemu Napisano 13. januar, 2017 Tudi jaz javljam, da sem svojo prvo Mazdo 3 dobil 10.1.2017. Se priporo?am za nasvete. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Kako se naradi update preko toolboxa? Tudi sam sem kupil kartico na ebayu pred mesecem dni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani