Pozdravljeni. Tudi sam se odlo?am za nakup rabljene mazde 3. Najbolj mi je v?e? razli?ica prenovljene 3.generacije. Rabil pa bi malo pomo?i. Na voljo so bile razli?ice opreme: emotion, challenge, attraction, revolution in revolution top. Ne vem pa ?isto natan?no kak?ne so bile razlike med opremo. Na Mazdini strani tudi ni ve? podatkov zaradi prihoda nove. Ima mogo?e kdo kak pdf z opisano opremo ali pa zna pribli?no opisati kaj so najve?je razlike med opremo. (nekaj sem ?e izvedel z branjem foruma: revolution ima vzvratno kamero, revolution top ima avtomatske dolge kratke lu?i...)
Prvo bi ti priporo?al vzemi opremo Revolution ali Revolution Top.
Razlika med njimi je samo, da ima Revolution Top naslednje:
To je 5 razlik med tema dvema opremama. Jaz sem se odlo?il za Revolution opremo, ker ne rabim teh bombon?kom od odpreme, in sem pri?paral cca 2500eur pri ceni.
To je pa tudi veliko ?e si dal vse svoje pa za 1uro dela 120 ?! Pri Evro servisu je z materialom 100?, ?e jim zaupa?, ker garancija menda ostane po zakonu. Prvega imam zastonj na 20k potem bom pa malo potipal kako in kaj? Lp
Gleda na to kak?ne zneske tu berem, to ni veliko, ker so mi ra?unali 2 uri dela. Je pa ?e vedno malo glede na ostale, ker sem za ves ORIGINAL material dal 60eur.
kak?ne zneske vi to pi?ete, kot da bi mercedeza peljali na servis:)...jaz sem dal za prvi servis na Interclasu s svojim oljem 127eur, sedaj drugi servis pa pri Kolmani? in Dokl v MS 113eur s svojim oljem in 3 filtri. Menjal so mi ?e zavorno teko?ino, druga?e bi ?e to svoje prinesel in bi bilo cca 90eur.
?e vse skup se?teje? te stane 2.servis nekje 180eur, vse kar je ve? kot 200eur je ?isti nateg.
Izrecno zahtevajte svoj material ko se naro?ate, saj tukaj najve? zaslu?ijo:)
Jaz imam mazdo 3 letnik 2017 in zaenkrat sem super zadovolen, vse dela brezhibno, da o motorju sploh ne govorim. Na za?etku sem rabil malce ?asa, da sem se navadil brez turbine vozit, zdaj je pa pravi u?itek. Edino kar sem razo?aran je barva, za kar sem malce sam kriv saj sem vzel ?rno kjer se vsaka pikica vidi, ?e posebej ?e se veliko po avtocesti vozi? hitro kamen?ki naredijo svoje. To je edini minus kar ga trenutno vidim na svoji mazdi 3.
?e te ?e kaj konkretnega zanima, kar vpra?aj. Zato smo tu na forumu:)
Full ti hvala Jest, ampak kok se jst spomnim imam to mo?nost odkljukati sms onemogo?eno oz svetlo sive barve, ?e se ne motim. Ko grem iz ?ihta bom ?e enkrat preveril in javim, ampak mislim da mi sploh ne pusti kljukice:/
Sem pa si ?e sedaj namestil na telefon aplikacijo AHA, da vidim kako deluje FB na zaslonu + lokacije v bli?ini (restavracije, hoteli, vreme,...)
Hmmm pi?ete da lahko pogledam sms sporo?ila na zaslonu. A to neglede na to kateri model Mazde ima?? Ker jst imam M3 in v settings nimam sploh mo?nost aktivirati sms notification ON, ?eprav pi?e. A mogo?e kdo ve zakaj?
Danes prevzel avto iz prvega servisa - Interclass Ljubljana. Cena 117eur z mojim oljem + updatal softwer + oprali so (zunaj in znotraj) mi ?e avto, tako da sem zelo zadovoljen s servisom. Da o prijaznosti in ustre?ljivosti sploh ne govorim, ker so super
Moj rekord prevo?enih km z enim tankom je bil cca 1200km - Fiat bravo 2011 letnik, 1.6 jtd (105KM), kesl je bil mislim da 58L. Res pravi ?parav?ek:) Je pa res, da sem se vozil ve? ali manj avtocesta, po omejitvah:)
Sedaj z Mazdo pa cca 650 - 700 km:) Res pa da ima Mazda 3 samo 51L tank:/
Meni so se pa na kromirani obrobi na sprednji maski tik ob levi lu?i pojavili majhni mehur?ki. Ima kdo s tem kak?ne izku?nje in nasvet kako jih odpraviti?
Avto je star cca. 2 meseca in me zadeva po?teno moti.
Odpraviti??? Pelji ga v salon kjer si ga kupil in ga pusti tam dokler ti ga ne po?timajo, tako bi jst naredil.
Hehe jaz imam isti problem z barvo...se pravi da nisem edini...samo sem ?e malo s ?opi?em porihtal...moja je modra barva in se tudi zelo vidi pa moti me...vseeno je ne menjam za nobeno ?kodo va?no je da drugo dela kot mora . Me pa res zanima ?e je dvoslojna barva kaj bolj?a...manj ob?utljiva (rde?a pa machine grey)?
Po moje sta manj ob?utljivi ker sta najdra?ji:)
Interclass mi je odgovoril da lahko prinesem s sabo olje in potrdili da je pravo olje Dexelia Ultra 5w30, sem ga naro?il za 5,7eur/liter hehe:
Rezultat je sicer za en d..., ampak vsaj rje se ve? ne vidi.
Uhh upam da pri manj ko leto dni starem avtu ne bo kar rja se pojavljala ali? Barva je za en k.... Avto vedno perem ro?no da ja ne bo hologramov vidnih, ampak jih je vseeno kot da bi v pralnici pral avto:/
Ker smo ?e pri tej temi, me zanima ali lahko na servisu zrihtajo manj?e pikice na laku od udarca kamnov ne da bi celo stran barvali? Me full moti ker je avto ?rne barve in se kar opazi:/
V trbovljah-Kr?i?nik. Ko sem se pogovarjal koliko ti oni ra?unajo 1 l se mi zdi da je reku tam 17-18 eur na liter . Tako da se spla?a svoje olje zraven prinest. Jaz sem si tudi filter kabine sam zamenjal, dobil sem ga za 8 eur, zamenja? pa ga v 2 minutah. Zdaj ko bom imel 2 servis si bom ?e zamenjal filter motorja, tudi sam...14 eur je cena...zakaj bi jim tam pla?eval za 2 minute dela mnogo preve?.
Uhhh dobro oni ruknejo mar?o gor:)...sem odgovoril Interclasu da prinesem olje s s sabo in me zanima kaj mi odgovorijo - javim:)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni, ?e koga zanima ali pozna koga ki ga zanima nakup moje Mazde 3, 2017. Ve? na linku spodaj:)
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14800830
Ve? info na sisko.darko@gmail.com ali na 031 294 041
Y.O.L.O.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani