OK in kako je s indeksom hitrosti? V homologaciji ima M3 napisano 91 V in H; a potem lahko dam jaz zimske gor z indeksom T (ker naj bi lahko dal ?rko ni?je za pozimi)? Malo butasto spra?ujem a do zdaj nisem ?e imel takega primera
hja ne vem 5 let star avto ta svoh masina, 130k...9.000?? JAz osebno ne dam ve? kot 7k za nekaj takega.
No evo tako mnenje me je zanimalo. Se strinjam glede cene. Vendar so cene ostalih tam tam... prodajalec jo pa itak no?e nevmkaj spustit.... Pa ma?ina ne more bit tako slaba za 130k?
Odlo?il sem se, da zamenjam avto. Ogrevam se za Mazdo 3 1.6 bencin 12/13 letnik.
Ker izku?enj z mazdami (v splo?nem tudi z japonci) nimam sem se odlo?il, da kar direktno vpra?am vas forumovce kako se kaj omenjeni avto obnese. Zanima me kako je s zaneslivostjo avta, kak?na je cena servisa (na uradnem servisu): Olje + vsi filtri, kak?no presene?enje me lahko ?aka pri rabljenem avtu s 100k km oz. NA KAJ MORAM BITI POZOREN PRI NAKUPU?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kul
Povezava za deljenje
Deli na druge strani