Kako se slovensko imenuje "timing belt", ki gre od pogonske k odmi?ni gredi? A je to morda zobati (oz. pri nekaterih modelih veri?ni) jermen?
In ali res stane zamenjava tega pri Mazdi 150 kSIT, kakor berem zgoraj? Me zanima, ker pri 323f jermen ni bil zamenjan, ?eprav ima ?e 150 tiso? km, menjava pa je priporo?ljiva pri 80 tiso?.
Svojo Opel Calibro sem se odlocil postaviti v kot (beri: prepustiti v uporabo skoraj 60 letni mami ) in si omisliti Mazdo. Pozornost je pritegnil tale oglas: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1422687 .
Sumljiva mi je zelo ugodna cena. Ve kdo o tem avtu kaj ve? in bolje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo.
Kako se slovensko imenuje "timing belt", ki gre od pogonske k odmi?ni gredi? A je to morda zobati (oz. pri nekaterih modelih veri?ni) jermen?
In ali res stane zamenjava tega pri Mazdi 150 kSIT, kakor berem zgoraj? Me zanima, ker pri 323f jermen ni bil zamenjan, ?eprav ima ?e 150 tiso? km, menjava pa je priporo?ljiva pri 80 tiso?.
Hvala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani